چه کسی رئیس آینده مجمع تشخیص مصلحت نظام می شود؟

دوشنبه 3 دی 1397
23:03
چه کسی رئیس آینده مجمع تشخیص مصلحت نظام می شود؟ ساعتی پیش آیت الله هاشمی شاهرودی -- رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام -- دارفانی را وداع گفتند.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

با وجود درگذشت آیت الله هاشمی شاهرودی بار دیگر کرسی ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام خالی می ماند، رسانه ها سه گزینه را برای ریاست آینده این مجمع محتمل می دانند.

با توجه به اینکه آخرین جلسه مجمع تشخیص مصلحت را آیت الله احمد جنتی که دبیر شورای نگهبان نیز هست، اداره می کرد، رسانه ها محتمل دانستند ایشان حکم ریاست مجمع را از رهبر انقلاب دریافت کند.

اما پیش از این و در روزهایی که مجمع پس از درگذشت آیت الله هاشمی بدون رئیس بود، آیت الله موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز عهده دار ریاست مجمع بود و برای همین، به نظر می رسد که او نیز یکی دیگر از گزینه ها در ارتباط با ریاست بر مجمع تشخیص مصلحت نظام باشد.

با این وجود از آنجا که در ماه های آینده دوره ریاست آیت الله آملی لاریجانی بر دستگاه قضایی به پایان می رسد و فردی دیگر جایگزین او خواهد شد، به نظر می رسد که رئیس کنونی قوه قضائیه هم می تواند یکی از گزینه های ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام باشد.

علی رغم این گمانه ها همه چیز متوجه روزهای اینده وانتخاب مقام معظم رهبری است

0% ...

آخرین اخبار

حادثه دریایی در تنگه هرمز


زخمی شدن ۶ مامور امنیتی درحادثه سوء قصد به جان وزیر امور داخلی بلوچستان پاکستان


انهدام باقیمانده تیم تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان


اوپک از رشد ۲۶ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران خبر داد


یمن معادله "محاصره در برابر محاصره" را به عربستان بازگرداند + ویدئو


امام شهید سید علی حسینی خامنه‌ای: «ترسوها وقتی در تاریکی قرار می‌گیرند، از ترس سوت می‌کشند»


نروژ: تاریخ خواهد گفت که جنگ علیه ایران به هیچ‌یک از اهداف اولیه‌اش نرسیده/ نه هوشمندانه بود و نه منطبق با قوانین بین‌المللی


پیام تبریک عراقچی به مناسبت روز استقلال پاکستان


حماس: اجرای مرحله دوم توافق، مشروط به خروج کامل نیروهای اشغالگر از غزه است


توقف تجاوزها به جنوب، شرط لبنان برای تداوم مذاکرات با رژیم صهیونیستی