روسیه خواستار معامله براساس یورو با اتحادیه اروپا شد

سه شنبه 4 دی 1397
22:56
روسیه خواستار معامله براساس یورو با اتحادیه اروپا شد وزیر توسعه اقتصادی روسیه به کشورهای عضو اتحادیه اروپا پیشنهاد کرد تا به استفاده از دلار آمریکا در معاملات مالی پایان دهند و با یورو به تجارت با روسیه در حوزه انرژی بپردازند.

العالم - اروپا

ماکسیم اورشکین روز سه شنبه با بیان این مطلب گفت که دلار آمریکا تنها سیستم پرداخت رسمی میان روسیه و اروپا نیست و سهم دلار در معاملات بازرگانی خارجی روسیه ازجمله با کشورهای اروپایی رو به کاهش گذاشته است.

وی تصریح کرد: تجارت منابع خام (نفت و گاز و مواد خام) با یورو منجر به کاهش قابل توجه سهم دلار در پرداخت های مالی دو طرف خواهد شد البته تحقیق این هدف نیاز به تلاش و همکاری مشترک دارد.

اورشکین پیشتر گفته بود که وزارتخانه های دارایی و توسعه اقتصادی و بانک مرکزی روسیه طرحی را برای کاهش شدید سهم دلار در اقتصاد روسیه به دولت این کشور ارائه کردند.

آنتون سیلوانف معاون نخست وزیر و وزیر دارایی روسیه هم قبلا گفته بود که دلار آمریکا به ابزار توام با ریسک در پرداخت های مالی تبدیل شده است.

روسیه با برخی کشورها ازجمله چین و هند با ارزهای ملی تجارت می کند و چنین طرحی برای بکارگیری در مبادلات بازرگانی و اقتصادی ایران و روسیه نیز در دست بررسی است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: اقدامی کنید با موشک و پهپاد مقابله به مثل می‌کنیم


موج جدید حملات حزب الله به مواضع صهیونیستی


کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد


پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای