قیمت‌های جدید خودرو نهایی شد

سه شنبه 11 دی 1397
14:01
قیمت‌های جدید خودرو نهایی شد مدیرعامل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان از اعلام سیاست‌های وزارت صنعت در مورد قیمت خودروهای مشمول قیمت گذاری و سایر خودروها در ۵ شنبه این هفته ۱۳ دی ماه خبرداد.

العالم - اقتصادی

عباس تابش -- مدیرعامل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان -- با اشاره به اینکه کلیه سیاست‌های وزارت صنعت در مورد قیمت خودروهای مشمول قیمت گذاری و سایر خودروها 5 شنبه این هفته 13 دی ماه اعلام خواهد شد، اظهارداشت: در این سیاست گذاری توجه جدی به حقوق مصرف کنندگان شده است.

مدیرعامل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان در خصوص وضعیت تحویل خودروهای هاوال به مشتریان نیز گفت: تعهدات شرکت در مورد این خودرو 2300 دستگاه است اما موجودی شرکت فقط 400 دستگاه بوده و امکان تولید هم نیست.

وی افزود: در سیاست‌گذاری جدید برای مشتریان هاوال که هنوز خودرو‌های خود را تحویل نگرفته‌اند تناسبی ایجاد کرده ایم تا حقوق آنها تأمین و رضایت آنها به‌دست آید.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی اختصاصی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان


اسکات ریتر: ایران با تکیه بر قدرت غیراتمی، دو ابرقدرت هسته‌ای را به زانو درآورد


تأکید قطر بر تداوم گفتگوها؛ دوحه خواستار اجرای توافق میان ایران و ایالات متحده شد


بیانیه مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به خاک این کشور


شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد


سفر رسمی وزیر خارجه کویت به پاکستان؛ رایزنی درباره امنیت منطقه و توسعه همکاری‌های دوجانبه


مقاومت اسلامی عراق خواستار اخراج فوری سفیر عربستان از این کشور شد