پاکستان یک پهپاد جاسوسی هند را ساقط کرد

چهارشنبه 12 دی 1397
23:13
پاکستان یک پهپاد جاسوسی هند را ساقط کرد نیروهای ارتش پاکستان طی 24 ساعت گذشته دومین پهپاد جاسوسی هند را در خطوط کنترل مرزی ساقط کردند.

العالم - آسیا

به گزارش روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR)، این پهپاد جاسوسی هند در منطقه «ستوال» (SATWAL) در خط کنترل مرزی (LOC) شرق کشور سرنگون شده است.

سخنگوی ارتش پاکستان (ISPR) شامگاه دیشب نیز اعلام کرد که یک فروند پهپاد جاسوسی متعلق به هند را در منطقه «بغ» واقع در خطوط کنترل مرزی (LOC) ساقط کرده است.

ژنرال «آصف غفور» سخنگوی ارتش پاکستان با انتشار پیامی در توئیتر نوشت : ارتش این کشور امروز (چهارشنبه) یک فروند هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد) جاسوسی هند را به دلیل نقض حریم پاکستان ، سرنگون کرده است.

این اتفاقات در حالی به وقوع می پیوندد که همزمان با آغاز سال نو میلادی درگیری‌ها و تنش‌های مرزی میان هند و پاکستان افزایش یافته و اخیرا نیز آتشباری سنگین بین نیروهای دو کشور در خط مرزی صورت گرفت.

وزارت خارجه پاکستان در اعتراض به نقض آتش بس نیروهای امنیتی هند در خطوط مرزی کشمیر معاون سفارت این کشور در اسلام آباد را روز سه شنبه فراخواند.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه پاکستان، پس از کشته و زخمی شدن 10 تن در آتش بازی نیروهای هندی در منطقه «شاه کوت» در نزدیکی خط کنترل مرزی کشمیر، وزارت خارجه پاکستان با فراخواندن معاون سفارت هند در پاکستان، اعتراض اسلام آباد به این حادثه را به وی ابلاغ کرد.

بر اساس خبر وزارت امور خارجه پاکستان، یادداشت اعتراضی از سوی وزارت امور خارجه پاکستان به معاون سفارت هند داده شد که در آن از این کشور خواسته شده است، به قرارداد آتش بس سال 2003 احترام بگذارد.

تبادل آتش میان نیروهای مرزی پاکستان و هند در منطقه امتداد خط کنترل (LOC) در «کشمیر»، یک کشته و 9 زخمی بر جای گذاشت.

هند و پاکستان همواره یکدیگر را به نقض آتش بس در خط کنترل کشمیر متهم می کنند.

این دو کشور، سال 2003 توافق آتش بس در مرزهای کشمیر را امضا کردند ولی طرفین تاکنون چندین بار آن را نقض کردند.

بخشی از کشمیر در خاک هند و بخش دیگری از آن در خاک پاکستان قراردارد اما هر دو کشور ادعای مالکیت بر تمامی کشمیر را دارند و این موضوع یکی از علت های اصلی مناقشه دیرینه میان دهلی نو و اسلام آباد است.

مناقشه هند و پاکستان بر سر کشمیر در حالی است که قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد بر برگزاری همه پرسی برای تعیین وضعیت این منطقه تاکید دارد.

بر اساس گزارش رسانه های پاکستان، هند در سال 2018 میلادی، دو هزار و 350 بار آتش بس در خطوط مرزی کشمیر (LOC) را نقض کرده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

وداع با معمار مقاومت؛ کاروانی که تا کربلا امتداد دارد


تشییع رهبر شهید نمایش وحدت ملی و آینده‌نگری تمدنی ملت ایران است


آیت الله لائینی: تبعیت از ولایت حفظ و تداوم راه شهدا است


بررسی خواسته آیت‌الله خامنه‌ای از جوانان غرب برای ارایه ایده‌های جدید در اسلام ازنگاه پروفسوررادنی شکسپیر


ورود هیئت‌های بین‌المللی به فرودگاه مهرآباد برای شرکت در مراسم وداع با آقای شهید ایران


راهپیمایی خاموش فرانسوی‌ها در حمایت از غزه + فیلم


عراق برای استقبال از رهبر شهید انقلاب اسلامی آماده می‌شود


متفکر الجزایری: نام شهید آیت‌الله سید علی خامنه‌ای در تاریخ ماندگارخواهد ماند


هدیه کودکان عراق و لبنان به «آقای شهید ایران»+فیلم


دعوت روحانی اهل سنت به حضور پرشور در مراسم تشییع رهبر شهید