تلاش تروریست‌ها برای نفوذ به ریف‌های حماه و ادلب ناکام ماند

يکشنبه 16 دی 1397
09:25
تلاش تروریست‌ها برای نفوذ به ریف‌های حماه و ادلب ناکام ماند
ارتش سوریه در عملیاتی تلاش تروریست‌ها برای تعرض به مواضع نظامی در ریف‌های حماه و ادلب را دفع کرد و تعدادی از آنها را به هلاکت رساند.

العالم _ سوریه

یگان‌های ارتش سوریه مستقر در ریف شمالی حماه عناصر مسلح «کتائب العزه» را، که از محور شهرک «لحایا» در ریف شمالی نفوذ کرده بودند، هدف قرار داد و شماری کشته و مجروح در میان آنها بر جای گذاشت.

یگان‌های ارتش سوریه همچنین تحرکات گروه‌های مسلح در محورهایی را بمباران کردند. عناصر مسلح از منطقه «وادی الدورات»، شهرک «اللطامنه» و روستای «حصرایا» در ریف شمالی حماه به سمت مناطق امن و مراکز نظامی این منطقه در حرکت بودند تا آنجا را هدف قرار دهند.

طبق این گزارش، ارتش سوریه در میان صفوف عناصر مسلح شماری کشته و مجروح بر جای گذاشت و استحکامات آنها را در مناطق مناطق نفوذشان منهدم کرد.

نیروهای ارتش همچنین محور نفوذ گروه مسلحی، که از روستای «البانه» به سمت منطقه نظامی در ریف شمالی حماه حرکت می‌کردند را هدف آتش توپخانه‌ای قرار دادند و شماری از عناصر آن را کشتند و یا زخمی کردند.

گزارش‌ها از ریف ادلب نیز حاکی‌ست که ارتش سوریه عملیات گسترده‌ای علیه مواضع گروه‌های مسلح در روستاهای «الزرزور» و «الفرجه» در واکنش به نقض مکرر توافق منطقه غیرنظامی از سوی آنها، صورت داده است.

یگان‌های ارتش سوریه علیه گروهک‌های مسلح وابسته به «حزب ترکستانی» و گروه تروریستی جبهه النصره اقدام کردند، که تلاش می‌کردند از مواضع فعالیت‌های‌شان در روستاهای «الناجیه» و «بداما» و حومه‌های آنها در ریف غربی ادلب نفوذ کنند.

برخی گروه‌های تروریستی از جمله جبهه النصرع، «الجبهه الوطنیه»، حزب ترکستانی و «احرار الشام» در ریف شمالی حماه و ریف غربی حلب و نیز ریف ادلب مستقر هستند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب