رهبر «انصارالله» یمن بر لزوم اجرای توافق استکهلم تأکید کرد

يکشنبه 16 دی 1397
20:45
رهبر «انصارالله» یمن بر لزوم اجرای توافق استکهلم تأکید کرد
سخنگوی جنبش «انصار الله» با اشاره به دیدار فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن با رهبر این جنبش، تأکید کرد که در این دیدار مسائل مربوط به معاهده استکهلم بررسی شده است.

العالم _ یمن

«محمد عبدالسلام» رئیس هیأت مذاکره‌کننده ملی یمن و سخنگوی جنبش «انصار الله» از دیدار «مارتین گریفیتس» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن با «عبدالملک الحوثی» رهبر انصار الله خبر داد.

عبدالسلام تأکید کرد که در جریان این دیدار، الحوثی به موانع و نقض معاهده «استکهلم» توسط طرفهای ائتلاف عربستان سعودی اشاره کرده است.

شبکه خبری المیادین به نقل از عبدالسلام گزارش داد که رهبر جنبش انصار الله بر اهمیت تسریع اجرای این معاهده و آغاز اجرای اقدامات متعلق به آتش‌بس در «تعز» تأکید کرده است.

سخنگوی انصار الله در ادامه اعلام کرد که الحوثی همچنین به فرستاده سازمان ملل گفته است که باید فرودگاه بین‌المللی صنعاء بازگشایی شود.

رهبر انصار الله در این دیدار به گریفیتس گفته است که باید اسرا بر اساس آنچه در معاهده استکهلم آمده است، آزاد شوند.

عبدالسلام در پایان خاطر نشان کرد که طرفین در این دیدار مقدمات دور بعدی مذاکرات را بررسی کردند، به نحوی که به یک گفت‌وگوی سیاسی موفقیت‌آمیز منجر شود.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزیر کشور پاکستان با وزیر امور خارجه ایران


ادامه تخریب روستاهای جنوب لبنان توسط دشمن صهیونیست + ویدئو


حمله پهپادی عربستان به شمال یمن


نخستین مدال طلای ایران در رقابت‌های وزنه‌برداری آسیا


بیش از ۲۰۰ کشته و صدها نفر مفقود


وزیر کشور پاکستان وارد تهران شد


رئیس‌کل بانک مرکزی برای شرکت در اجلاس بریکس عازم هند شد


دبیر شورای عالی امنیت ملی: ایران در مقطعی سرنوشت‌ساز است


سردار ابن‌الرضا: زیر بار حرف زور نمی‌رویم


جهش نفت برنت؛ نفت 90 دلاری در آستانه بارگیری