جریان "عمل اسلامی" بحرین در بیانیه ای؛

جنایات آل سعود هیچ فرقی با اقدامات تروریستی و جنایتکارانۀ صهیونیست ها ندارد/ تحقیقات سازمان ملل درباره جنایات رژیم "اُمَوی صفت" آل سعود در یمن و شهر القطیف آغاز شود

سه شنبه 18 دی 1397
23:30
جنایات آل سعود هیچ فرقی با اقدامات تروریستی و جنایتکارانۀ صهیونیست ها ندارد/ تحقیقات سازمان ملل درباره جنایات رژیم جریان "عمل اسلامی" بحرین امروز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد: خاندان جنایتکار آل سعود 5 جوان را در حمله به مناطق الجش و ام الحمام در شهر القطیف به شهادت رساندند.

العالم - عربستان

خاندان جنایتکار آل سعود که از چند سال پیش سیاست سرکوب را علیه مردم شهر القطیف درپیش گرفته است، در تازه ترین جنایت خود با کمک عوامل خود صبح دیروز دوشنبه به مناطق الجش و ام الحمام در شهر ستم دیده القطیف حمله و این مناطق را محاصره کرد سپس به گلوله باران منازل مسکونی پرداخت و عوامل این خاندان کینه توز وارد این منازل شدند و اخبار اولیه نشان می دهد که در این حمله 5 جوان شهید شدند و تعدادی دیگر بازداشت شدند.

این جنایت در حالی انجام گرفت که سومین سالگرد اعدام شهید سرافراز اسلام آیت الله شیخ نمر و هم قطارانش فرارسیده است . جنایات آل سعود هیچ فرقی با اقدامات تروریستی و جنایتکارانۀ رژیم صهیونیستی در حق ملت فلسطین ندارد.

جریان "عمل اسلامی" جنایت وحشیانۀ عوامل آل سعود را محکوم می کند و از سازمان ملل متحد و سازمان های حقوقی می خواهد که تحقیقاتی را درباره جنایاتی که رژیم "اُمَوی صفت" آل سعود در یمن و شهر القطیف از چند سال پیش تاکنون مرتکب می شود، آغاز کنند.

جریان " عمل اسلامی " از ملت بحرین و همه آزادیخواهان جهان می خواهد که جنایات وحشیانه و بازداشت های رژیم خونریز آل سعود را محکوم کنند و با خانواده های شهدای گرانقدر ابراز همبستگی کنند.

یاد شهدای جنایت اخیر آل سعود و همۀ شهدای بحرین جاوید باد و رژیم های جنایتکار آل سعود و آل خلیفه خوار و نابود باد.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا


زلزله‌ مهیب ونزوئلا؛ ۳۲ کشته و ۷۰۰ زخمی تا این لحظه


ادعاهایی درباره تحویل برخی مناطق اشغالی لبنان به ارتش با هماهنگی آمریکا


پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد


شکایت سه قاضی «دیوان کیفری بین‌المللی» از دولت ترامپ


حضور رئیس‌جمهور در جمع عزاداران عاشورای حسینی در تبریز


تحلیلگر ترک: مهار جاه‌طلبی «اسرائیل» ضرورت امنیت ملی ترکیه است


تشدید فشار بر حزب‌الله؛ آیا اسرائیل تفاهم ایران و آمریکا درباره لبنان را به خطر می‌اندازد؟


حضور وزیر نفت در آیین گشایش مرکز تعالی دیجیتال بریکس


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد


پربیننده ترین خبرها