ترامپ راه بازگشایی دولت را تامین بودجه مرزی دانست

چهارشنبه 19 دی 1397
07:38
ترامپ راه بازگشایی دولت را تامین بودجه مرزی دانست رئیس جمهوری آمریکا دمکرات ها را متهم کرد که بودجه دیوار مرزی را به این دلیل تامین نمی کنند و گفت راه حل این است که آنها این بودجه را که از مرزها دفاع می کند تصویب و دولت را بازگشایی کنند.

العالم - آمریکا

دونالد ترامپ شامگاه سه شنبه از محل دفتر خود درباره مشکل ایجاد شده بین کنگره و کاخ سفید بر سر بودجه 5.7 میلیارد دلاری با مردم آمریکا سخن گفت.

رئیس جمهوری آمریکا با این ادعا که چقدر باید کشته داده شود تا ما درباره امنیت مرزی خود کاری انجام دهیم، ادامه داد: هزینه این دیوار به طور غیر مستقیم از طریق توافق تجاری با مکزیک پرداخت خواهد شد.

ترامپ مدعی شد هر هفته 300 آمریکایی تنها به دلیل مصرف هروئین جان می دهند که 90 درصد آنها از طریق مرزهای جنوبی وارد می شود.

وی درباره مهاجران و آسایشگاه های مرزی هم گفت: ما فضایی نداریم که آنها را نگهداری کنیم و راهی برای بازگرداندن آنها به کشور قانونی خودشان هم نداریم. همه آمریکایی ها از مهاجرت های غیرقانونی آسیب می بینند.

رئیس جمهوری آمریکا در حالی که می گفت این مساله در عرض 45 دقیقه حل خواهد شد بار دیگر مقامات ارشد کنگره را برای فردا به دفتر خود دعوت کرد.

تا کنون دوبار سران جمهوریخواه و دمکرات به کاخ سفید رفته اند اما هیچ نتیجه ای عاید نشده و تعطیلی دولت همچنان ادامه دارد. پیش از این رئیس جمهوری آمریکا تهدید کرده بود که احتمال دارد با تداوم این شرایط، اعلام وضعیت فوق العاده کند.

ترامپ سخنرانی حدود 9 دقیقه ای خود را در حالی به پایان برد که از مردم خواست تا با نمایندگان خود در کنگره تماس بگیرند و بگویند که «مرزهایمان را امن کنید».

رئیس جمهوری آمریکا از کنگره خواست تا این لایحه بودجه را تصویب و به این بحران پایان دهند. این یک انتخاب میان درست و غلط ، عدالت و بی عدالتی است.

ترامپ در توجیه این که دیوار مرزی به معنای تنفر از مهاجران نیست، گفت: مردم به خاطر اینکه از آدم های بیرون خانه متنفرند، دور خانه هایشان دیوار نمی کشند، آنها به خاطر اینکه افراد درون خانه را دوست دارند این کار را می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

جلوه هایی از شور حسینی (ع) در مراسم پیاده روی اربعین+فیلم


وزیر صهیونیست: هیچ‌گونه توافقی از سوی اسرائیل درباره توقف حملات نظامی به غزه وجود ندارد


اربعین تجلی همبستگی و تداوم پیام عدالت خواهی عاشورا+فیلم


ارتش لبنان از زخمی شدن چند سرباز این کشور خبر داد


عقب‌نشینی تیپ ۴۰۱ ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان


سپاه: توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می شود


نظرسنجی سی ان ان: دو سوم آمریکایی‌ها سیاست‌های ترامپ را عامل وخامت اقتصاد می‌دانند


شور حماسه حسینی (ع) در کربلای معلی + فیلم


زمین‌گیر شدن کشتی قطری تحت اسکورت آمریکا در خلیج فارس


هدفی غیرمنتظره اما حیاتی؛ چرا سپاه مرکز داده‌های آمازون در بحرین را منهدم کرد؟