البشیر: سودان با توطئه برخی طرف‌ها مواجه است

چهارشنبه 19 دی 1397
11:15
البشیر: سودان با توطئه برخی طرف‌ها مواجه است هزاران معترض سودانی بار دیگر در شهر القضارف واقع در شرق سودان تظاهرات کرده و علیه دولت شعار سر دادند.

العالم - آفریقا

هزاران معترض سودانی روز سه‌شنبه (دیروز) در شهر القضارف واقع در ایالت القضارف (شرق سودان) تظاهرات کرده و با سر دادن شعارهایی، سقوط نظام سودان و تحقق عدالت را خواستار شدند.

معترضان از مرکز شهر به سمت ساختمان مجلس قانونگذاری ایالت مذکور راهپیمایی کردند و پلیس نیز برای متفرق کردن معترضان به استفاده از گاز اشک‌آور متوسل شد.

تظاهرات کنندگان همچنین با سر دادن شعارهایی خواستار براندازی نظام سودان و محاکمه عاملان قتل معترضان در جریان تظاهرات‌های اخیر شدند.

طبق گزارش شبکه الجزیره، «عمر البشیر» رئیس‌جمهور سودان نیز در سخنانی در جشنواره سالانه الرمایه در شمال این کشور، «خیانتکاران و مزدوران» را عامل ناآرامی‌های اخیر در کشور دانست و گفت که برخی توطئه‌گران علیه سودان این مزدوران را با هدف نابودی، سوزاندن و خرابکاری در کشور گماشته‌اند.

البشیر خطاب به کسانی که از نیروهای مسلح سودان می‌خواهند قدرت را به دست بگیرند، تأکید کرد: «بدانید که نیروهای مسلح اگر اقدامی بکند آن اقدام به خاطر "مزدوران" نخواهد بود».

«احمد بلال» وزیر کشور سودان نیز روز یکشنبه برگزاری تظاهرات‌‌هایی را که خواهان براندازی نظام است، غیرقانونی و بر خلاف قانون اساسی کشور برشمرد و گفت که هر کس به دنبال براندازی نظام است بایستی از راه قانونی و از طریق انتخابات اقدام کند.

سودان از ۱۹ دسامبر گذشته شاهد تظاهرات‌هایی در خارطوم و تعدادی از ایالت‌های این کشور در اعتراض به گرانی و اوضاع بد معیشتی است.

بنا به اذعان دولت سودان تا کنون در این تظاهرات‌ها ۱۹ نفر کشته شده‌اند در حالی‌که سازمان عفو بین‌الملل شمار کشته‌ها را ۳۷ نفر اعلام کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ایران حمله تروریستی و ترور خطیب جمعه حرم حضرت زینب (س) رامحکوم کرد


نیک استوارت فرد جدیدی که ترامپ به تیم مذاکره اضافه کرده است، کیست؟


پزشکیان: تحقق عدالت آموزشی در گرو توجه به جایگاه معلمان است/ تجلیل از استقامت جامعه فرهنگی


روزنامه اسرائیلی: منطقه شاهد موفقیت پهپادی حزب‌الله است


پیش‌بینی معامله‌گران بازار: بهای نفت احتمالا به حدود ۱۲۷ دلار برسد


جنگ ایران زیر ذره‌بین کنگره؛ دموکرات‌ها هگست را زیر سوال بردند


۶۱ درصد آمریکایی‌ها حمله به ایران را اشتباه می‌دانند


چگونه جنگ ایران، معادلات استراتژیک عربستان را تغییر داده است


تحرکات جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی بر فراز استان الانبار


شهادت ۲۳ لبنانی در ۴۱ حمله رژیم اسرائیل طی روز جمعه