در صورت ادامه تعطیلی دولت,

ترامپ خانه نشین می شود

پنج‌شنبه 20 دی 1397
21:00
ترامپ خانه نشین می شود رئیس جمهوری آمریکا امروز در سفر به مرز مکزیک به کنگره آمریکا هشدار داد که اگر تعطیلی دولت ادامه یابد در اجلاس جهانی اقتصاد در داووس سوئیس حضور نخواهد یافت.

العالم - آمریکا

شبکه الجزیره در خبری فوری به نقل از دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد: اگر تعطیلی دولت (بر سر تامین هزینه ساخت دیوار مرزی با مکزیک) ادامه یابد به نشست داووس نخواهم رفت.

شبکه سی ان ان نیز در خبری فوری گزارش داد ترامپ در سفر به مرز مکزیک برای بررسی ساخت دیوار مرزی به خبرنگار این شبکه گفت: اگر مذاکرات با دموکرات ها درباره دیوار مرزی شکست بخورد، آماده ام در مرزهای جنوبی اعلام حالت فوق العاده کنم و این حق من است.

سی ان ان ادامه داد: وکلای حقوقی ترامپ به او گفته اند که می تواند از اختیارات اجرایی خود در زمینه تامین مالی ساخت دیوار مرزی استفاده کند.

ترامپ در این باره گفت: وکلایم به من گفتند که می توانم از این اختیارات اجرایی استفاده کنم. من آماده چنین اقدامی نیستم اما اگر چاره ای نداشته باشم این کار را خواهم کرد. در این باره شک ندارم و این کار را خواهم کرد.

اوضاع در واشنگتن به قدری متشنج شده است که وال استریت ژورنال نیز پیش تر گزارش داده است، ترامپ احتمالا سفر به داووس سوئیس را لغو خواهد کرد. به نوشته این روزنامه، اجلاس جهانی اقتصاد که از 22 ژانویه (دوم بهمن ماه امسال) شروع می شود و اگر تا آن هنگام تعطیلی دولت تمام نشود، ترامپ به داووس نخواهد رفت.

یک چهارم از نهادهای دولت فدرال آمریکا به دلیل اختلاف ترامپ و دموکرات ها بر سر بودجه ساخت دیوار مرزی به تعطیلی کشیده شده است. ترامپ برای عملی کردن وعده انتخاباتی خود خواستار 5.7 میلیارد دلار برای ساخت این دیوار شده است. اما دموکرات ها گفته اند که تنها بخش کوچکی از این مبلغ را تامین می کنند.

ترامپ گفته تا زمانی که کل مبلغ درخواستی وی تامین نشود هیچ طرح و قانونی را که به بازگشایی دولت می انجامد، امضا نخواهد کرد. دولت از 19 روز پیش یعنی از 20 دسامبر (28 آذر) تعطیل شده است. حدود هشتصد هزار کارمند دولت یا بدون حقوق کار می کنند یا به مرخصی اجباری فرستاده شده اند.

دموکرات ها که در انتخابات ماه نوامبر اکثریت مجلس نمایندگان را به دست آورند، روز سوم ژانویه (پنجشنبه 13 دی) در اولین جلسه خود دو طرح را برای بازگشایی دولت تایید کردند. بر اساس یکی از این بسته ها، 1.3 میلیارد دلار به امنیت و ساخت حصار مرزی اختصاص می یابد که این امکان را فراهم می کند تا وزارت امنیت داخلی به عنوان متولی امنیت مرز تا هشتم فوریه (19 بهمن) بازگشایی شود. طبق بسته دوم که شامل چند لایحه است دموکرات ها گفته اند بودجه سایر نهادها تا سی ام سپتامبر (پایان سال مالی 2019) به طور کامل تامین خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

آیت‌الله سبحانی: اربعین تجلی‌گاه قدرت معنوی تشیع است


گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با وزرای امور خارجه عمان و عربستان


جنایت‌کاران حادثۀ تروریستی ملک‌شهر اصفهان اعدام شدند


نماینده پارلمان عراق: آمریکا کشور ما را یکی از ایالت‌های خود می‌داند


بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم