پس از ترامپ؛ ماکرون هم به داووس نمی رود

جمعه 21 دی 1397
18:19
پس از ترامپ؛ ماکرون هم به داووس نمی رود خبرگزاری رویترز امروز( جمعه) به نقل از کاخ الیزه خبر داد که رئیس جمهوری فرانسه به دلیل برنامه فشرده کاری و از جمله پاسخ به اعتراضات جلیقه زردها در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد 'داووس ' شرکت نمی کند.

العالم - اروپا

مجمع جهانی اقتصاد امسال از 22 تا 25 ژانویه (2 تا 5 بهمن) همچون دوره های پیش در شهر داووس سوئیس با حضور سران و صاحبنظران سیاسی و اقتصادی کشورهای مختلف برگزار می شود.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا نیز دیشب (20 دی) در توئیتری اعلام کرد که به علت ناسازگاری دمکرات ها در مساله امنیت مرزی و امنیت ملی آمریکا در اجلاس داووس سوئیس شرکت نمی کند.

دولت امانوئل ماکرون در پی اعتراض های 8 هفته اخیر جلیقه زردها به اوضاع اقتصادی، تصمیم دارد که با برپایی مناظره هایی پلی میان شهروندان این کشور و مسئولان فرانسوی برقرار کند تا مقام های این کشور درک بهتری از خواسته های شهروندان خود داشته باشند.

با این حال مسئول برگزاری این برنامه پیش از آغاز و در اعتراض به پایین بودن دستمزد از تصدی آن انصراف داده است.

به نوشته رویترز، الیزه همچنین اعلام کرد که ماکرون در 21 ژانویه (1 دی) میزبان دومین مجمع سران تجاری در ورسای فرانسه خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم


عزاداری شب تاسوعا در جوار قتلگاه رهبر شهید انقلاب


قدردانی لبنانی‌ها از وفاداری ایران + فیلم


پزشکیان: ملت ایران در برابر فشار‌ها و تهدید‌ها با اقتدار ایستادگی کرد


قدردان تلاش دولت پاکستان برای استقرارصلح درمنطقه هستیم


پیام گرم مردم لبنان به ملت ایران؛ روایت یک دوستی در روزهای سخت + فیلم


الوفاق: سیاست‌های رژیم بحرین در قبال آیین‌های عاشورایی به تنش‌های اجتماعی دامن زده است