انتقاد معاون نصرالله از تاخیر در تشکیل دولت لبنان

شنبه 22 دی 1397
19:23
انتقاد معاون نصرالله از تاخیر در تشکیل دولت لبنان
معاون دبیرکل حزب الله لبنان با انتقاد از تاخیر طولانی در تشکیل دولت این کشور با وجود گذشت چندین ماه از برگزاری انتخابات به طرف‌های لبنانی توصیه کرد منافع ملی را بر منافع شخصی و جناحی خود ترجیح دهند، تا دولت جدید تشکیل شود.

العالم _ لبنان

روند طولانی و تاخیر بیش از حد در تشکیل دولت لبنان با وجود گذشت بیش از هشت ماه از برگزاری انتخابات پارلمانی در این کشور، با انتقاد شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان روبرو شده است.

شیخ نعیم قاسم در سخنانی از بی‌توجهی طرف‌های لبنانی به پرونده تشکیل دولت و تعامل با آن با زبان منافع شخصی به دور از نظر گرفتن منافع کشور و شهروندان ابراز شگفتی کرد.

بر اساس گزارش شبکه المنار،‌ شیخ قاسم در سخنانی در مجتمع امام مجتبی علیه السلام در بیروت تاکید کرد ما باید به محاسبات تنگ نظرانه پایان دهیم، چرا که لبنان در برابر یک فرصت طلایی و ثبات امنیتی و سیاسی در سایه منطقه طوفان‌زده قرار دارد، چرا نباید از این فرصت برای نجات کشور و حرکت به رو جلو بهره‌برداری کنیم؟

نوزدهمین انتخابات پارلمانی لبنان روز یکشنبه شانزدهم اردیبهشت 97 برگزار شد که بر اساس گزارش رسمی دولت لبنان، جنبش حزب الله و متحدانش بیش از 70 کرسی کسب کردند یعنی اکثریت کرسی‌های پارلمان جدید را به خود اختصاص دادند و در مقابل طیف سعدالحریری و متحدانش ناکام ماندند تا شکست بزرگی برای حریری و متحد و حامی اصلی‌اش یعنی سعودی‌ها رقم بخورد، از آن زمان تا کنون تشکیل دولت جدید لبنان به سبب کارشکنی برخی طیف‌ها وابسته به عربستان و مانع‌ تراشی این رژیم به تاخیر افتاده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ به شدت ظرفیت ایرانی‌ها را برای تحمل سختی دست‌کم گرفت


۴۵ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شدند


پیمان جبلی: ترور خبرنگاران نشانه مرگ تدریجی رژیم است


پرتاب موفقیت‌آمیز موشک ماهواره بر روس‌ها به فضا


امروز همه جهان اسلام بی‌صبرانه منتظر پیروزی ایران در میدان دیپلماسی هستند


هشدار دبیرکل اکو به سرعت بالای کاهش سطح دریای خزر


نخستین عوارض عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز به خزانه واریز شد


مذاکرات محرمانه روسیه و چین درباره بحران خاورمیانه


فرانسه از احتمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه رژیم صهیونیستی خبر داد


ایران برای بستن تنگه هرمز به نیروی دریایی بزرگی نیاز ندارد