بازداشت روحانی و خطیب مجالس محرم در بحرین

جمعه 3 آذر 1391
05:41
بازداشت روحانی و خطیب مجالس محرم در بحرین نيروهاي رژيم آل خليفه با يورش به منزل يکي از روحانيون بحريني که از خطباي مجالس محرم در بحرين است، وي را بازداشت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای رژیم آل خلیفه با یورش به منزل "سید احمد الماجد" او را بدون توجیه هرگونه اتهامی بازداشت کردند.

خانواده این روحانی بحرینی با اظهار نگرانی درباره سلامتی وی، به روزنامه الوسط گفتند که با وجود تلاشها برای ملاقات، هنوز نتوانسته اند از وضعیت وی مطلع شوند.

به گفته خانواده سید احمد الماجد، نیروهای رژیم آل خلیفه یک روز پس از بازداشتش، به منزلش یورش برده و تلفن همراه، رایانه و خودرو وی را توقیف کردند.

سید احمد الماجد خطیب مجالس حسینی در ماه محرم در حسینیه "شباب النعیم" در منطقه النعیم، و همچنین رئیس مرکز مطالعات "نورالزهراء" است.

رژیم آل خلیفه همچنین بازداشت "سید کامل الهاشمی" از دیگر روحانیون سرشناس بحرینی را به مدت یک هفته تمدید کرد.

"عبدالله الشملاوی" گفت، درحالیکه قرار بود سید کامل الهاشمی شنبه آینده آزاد شود؛ دادستانی کل دستور داده است وی به مدت یک هفته دیگر بازداشت شود.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد


ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک امدادگر شهید و یک نفر زخمی شد


حماس: مقاومت فراتر از یک ساختار نظامی است


مبانی پایداری افسانه‌ای حزب‌الله در برابر فشارهای داخلی و بین‌المللی


مقام سابق سازمان ملل: شکست آلمان در کسب کرسی شورای امنیت لحظه نادر عدالت است


امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد