تلاش امارات برای ساقط کردن محمد مرسی

سه شنبه 7 آذر 1391
17:07
تلاش امارات برای ساقط کردن محمد مرسی العالم - برخي از شیوخ اماراتی از جمله ولیعهد ابوظبی در ادامه موضع گيري علیه انقلاب مصر، به شدت براي به شكست كشاندن رئيس جمهوري این کشور تلاش مي كنند.
به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مخالفت اماراتی ها با روی کار آمدن اخوان المسلمین در مصر پس از فعالیت های اعتراضی اخوان المسلمین این کشور، شدت گرفته است و شیوخ اماراتی تلاش می کنند تا به هر نحو ممکن دولت فعلی مصر را ساقط کنند.
امارات متحده عربی در سال جاری حدود ۶۰ فعال سیاسی را به اتهام وابستگی به اخوان المسلمین و تلاش برای سرنگونی حکومت امارات بازداشت کرد؛ فعالیت اخوان المسلمین در امارات ممنوع است.
پس از انقلاب های عربی، کشورهای حاشیه خلیج فارس مثل عربستان و امارات بیم آن دارند که این انقلب ها الهام بخش مخالفان شود و رژیم های منطقه را ساقط کند؛ از این رو مقامات اماراتی از جمله "عبدالله بن زاید آل نهیان" وزیر خارجه امارات متحده عربی بارها علنا خواستار مقابله کشورهای‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس با  اخوان المسلین مصر شده اند.
علاوه بر امارات، عربستان نیز با حمایت از گروه های وهابی و سلفی برای مداخله در مصر تلاش می کند که این تلاش ها بارها با اعتراض مردم مصر مواجه شده است.
"محمد البلتاجي" از سران ارشد اخوان المسلمين مصر، گفت: وقتی "محمد أبوحامد" از سران جريان انقلابي مصر و نماينده مجلس منحل شده  به دبی می رود و با احمد شفيق آخرین نخست وزیر مبارک و نامزد شکست خورده  انتخابات رياست جمهوري دیدار میکند؛ وقتی "عبدالمجيد محمود " ، " أحمد الزند " ، " مرتضى منصور " ، " أحمد الفضالي " ،"  تهاني الجبالي " ، " مصطفى بكري " ، " سامح عاشور " ، " محمد أبوحامد " و " طارق زيدان " که از انقلابیون مصر بودند به سران مخالف تبديل مي شوند؛ وقتي " ضاحي خلفان " رئيس پليس دبي براي كمك به رسالت شبكه العربيه عربستان سعودی برای متشنج کردن اوضاع مصر وارد عمل مي شود؛ وقتي يكي از مقامات دستگاه هاي حكومتي مصر به اتهام تحریک و کمک های مالی به معترضان در میدان التحریر قاهره بازداشت می شود بايد در قطب نماي سياسي مصر به دور از اختلافات، بازنگري و به نگرش اول انقلاب توجه كنيم .
" محمد ابو حامد دو روز پيش از انحلال حزب " زندگی مصری ها " و ادغام در حزب " جنبش ملي مصر " خبر داد؛ در حزب جنبش ملی مصر شخصيت هايي چون  احمد شفيق، "إبراهيم درويش " كارشناس حقوقي ، خانم " لميس جابر " نويسنده و روزنامه نگار سرشناس و " مكرم محمد احمد " رئیس پیشین اتحاديه روزنامه نگاران مصري و دیگر عناصر متمایل به رژیم مبارک فعالیت می کنند.
گزارشات متعددی منتشر شده است که برخي از مسئولان ارشد اماراتی و درصدر آنها " محمد بن زايد" وليعهد امير نشين ابوظبي ، همه توان مالي و سياسي خود را برای سرنگوني حكومت مصر به كار گرفته اند که این تلاش ها پس از انتخابات ریاست جمهوری مصر تشدید شده است.
محمد بن زاید آل نهیان فرزند بنیانگذار امارات متحده عربی و برادر امیر ابوظبی است.
"ضاحي خلفان " رئيس پليس دبي نیز مامور تبليغات رسانه اي بر ضد حاكمان جديد مصر شده و از احمد شفيق چهره دوران رژیم مبارک حمایت می کند، خلفان گفته " مرسي به پايان راه خود نزديك مي شود " .
ناظران معتقدند يكي دیگر از انگيزه هاي امارات براي سرنگوني حكومت جديد مصر بعد از شكست همه تلاش هاي آنان براي نجات مبارك از زندان،گرفتن انتقام حسني مبارك ديكتاتور مخلوع مصر است كه الگوي اماراتي ها بود.
 
0% ...

آخرین اخبار

حرکت ناوگان صمود به سمت غزه با بیش از ۱۰۰۰ سرنشین+ تصاویر


۶۰ عملیات حزب الله علیه مواضع صهیونیست‌ها در ۲۴ ساعت گذشته


رهبر شیعیان نیجریه: راه امام شهید جاودان است / آمریکا شکست خواهد خورد


سفیر ایران: مذاکرات اسلام‌آباد آغاز یک فرآیند دیپلماتیک برای منافع پایدار طرفین است


حمله ترامپ به رهبر کاتولیک‌های جهان به خاطر موضع گیری علیه جنگ با ایران


افزایش چشمگیر قیمت حامل‌های انرژی به دنبال تهدید ترامپ به بستن تنگه هرمز


سخنگوی دولت: ایران پیروز میدان نبرد است/ آرزوی «تغییر رژیم» را به «تغییر رژیم حاکمیت ایران بر تنگه هرمز» تبدیل کردیم


پاسخ قالیباف به تهدید ترامپ درباره تنگه هرمز:دلتان برای قیمت فعلی بنزین تنگ می‌شود


سردار قاآنی: آمریکا و رژیم صهیونی بدون هیچ دستاوردی منطقه را ترک خواهند کرد


توضیح عراقچی در مورد نشست اسلام‌آباد و تاکید بر حسن نیت ایران در مذاکرات