تظاهرات گسترده در اردن

شنبه 11 آذر 1391
09:41
تظاهرات گسترده در اردن مردم اردن باردیگر با برگزاري تظاهرات گسترده در پایتخت این کشور خواستار سرنگوني نظام حاکم شدند.
به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، هزاران اردني ديروز جمعه در مركز پايتخت اين كشور تظاهرات كردند و خواستار سرنگونی رژیم حاکم شدند.
شماری از تظاهرکنندگان نیز با تاکید بر ضرورت «اصلاح نظام» خواستار عقب نشینی رژیم از تصمیم های درباره افزایش بهای سوخت شدند.
تصميم افزايش قيمت سوخت در اردن روند اعتراضات مردمي را در اين كشور تشديد كرده است.
سازمان دهندگان اين تظاهرات شمار تظاهركنندگان را حدود 20 هزار نفر برآورد كردند، اما پليس اردن گفت شمار آنها كمتر از 3500 نفر بود.
تظاهركنندگان شعارهای «ملت خواستار اصلاح نظام است» و «اصلاح و تغيير خواسته مردم است» سردادند و شمار زیادی نیز خواستار سرنگونی رژیم حاکم شدند.
اردن از ژانويه سال 2011 شاهد تظاهرات مردمي براي درخواست اصلاح است و تا اواسط ماه جاري مسالمت آميز بود اما پس از تصميم دولت اين كشور به افزايش قيمت سوخت به ميزان 10 تا 53 درصد اعتراضات افزايش يافت و اقدامات خشونت بار رخ داد.
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد