یک کشته و 24 مجروح در تظاهرات حامیان مرسی

شنبه 11 آذر 1391
19:12
یک کشته و 24 مجروح در تظاهرات حامیان مرسی درتظاهراتي كه امروز براي حمايت از محمد مرسي رئيس جمهوري مصر نزديك دانشگاه قاهره در پايتخت مصر برگزار شد، يك نفر از تظاهركنندگان بر اثر حادثه افتادن درخت جان باخت.
درتظاهراتي كه امروز براي حمايت از محمد مرسي رئيس جمهوري مصر نزديك دانشگاه قاهره در پايتخت مصر برگزار شد، يك نفر از تظاهركنندگان بر اثر حادثه افتادن درخت جان باخت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، يك منبع امنيتي مصري از سقوط يك اصله درخت بر روي تظاهركنندگان تجمع كننده در اطراف دانشگاه قاهره در پايتخت مصر خبر داد که بر اثر آن يك نفر كشته و 24 نفر زخمي شدند. بنا بر این گزارش، 19 نفر از زخمي ها به بيمارستان منتقل شده اند.
بر اساس اين گزارش، جمع کثیری از مردم مصر که براي اعلام حمايت از محمد مرسي رئيس جمهوري مصر از استان هاي مختلف اين كشور به قاهره آمده بودند، از صبح امروز در منطقه اطراف دانشگاه قاهره تجمع و در راه پيمايي بزرگی براي اعلام حمايت از مرسي شركت كردند.
این در حالی است که سرويس هاي امنيتي مصر در استان الجيزه آمادگي خود را براي حفاظت از تاسيسات عمومي و سفارت خانه ها اعلام كرده و گشتي هاي امنيتي با استقرار در مناطق مختلف استان الجيزه خود را براي تامين امنيت تظاهرات ميليوني آماده كرده اند.
حزب "آزادي و عدالت " شاخه سياسي گروه اخوان المسلمين در مصر ديروزاز برنامه تحركات گروه هاي اسلامي، ملي و انقلابي مصر براي حمايت از تصميمات محمد مرسي رئيس جمهوري مصر خبر داد. اين حزب در بيانيه اي اعلام كرد كه گروه هاي اسلامي، ملي و انقلابي مصر امروز دو تظاهرات گسترده با هدف اعلام حمايت از مرسي و مشروعيت تصميمات وي كه با انتخاب مردم به روي كار آمده است، برگزار مي كنند.
در اين بيانيه آمده است كه طبق برنامه اولين تظاهرات ميليوني ساعت دو بعدازظهر امروز درميدان النهضه مقابل دانشگاه قاهره برگزار مي شود تا راهپيماياني از مناطق مختلف به آن بپيوندند.
0% ...

آخرین اخبار

استفاده از لانچرهای دوپایه برای نخستین بار در جنگ تحمیلی+ فیلم


تغییر محاسبات چین در قبال تایوان پس از تجاوز آمریکا به ایران


چالش جدی پدافند اسرائیل در برابر الگوی جدید حملات موشکی ایران


حمله دشمنان متجاوز به خطوط زمینی در غرب قم/ تردد در جاده‌های استان در جریان است


فرمانده سابق ناتو: ایران اهرم‌های فشار ارزشمندی مقابل آمریکا دارد


ادامه حمله پهپاد‌های ارتش به صنایع پتروشیمی رژیم صهیونیستی


تیراندازی نزدیک کنسولگری رژیم صهیونیستی در استانبول


تردید درباره قاطعیت ارکان نظام، عامل تخریب کشور است


مخالفت فرانسه با تهدید ترامپ علیه زیرساخت‌های ایران


آتش سوزی در اراضی اشغالی در پی اصابت موشک‌های حزب الله + عکس