خبر فوری:

هشدار در مورد فراخواندن مردم مصر به خیابان ها

شنبه 11 آذر 1391
20:33
هشدار در مورد فراخواندن مردم مصر به خیابان ها کارشناس مصری با هشدار در مورد فراخوان مردم به خیابان ها از سوی گروه های مختلف سیاسی، آن را خطری برای منافع ملی و اقتصاد مصر نامید.
"اسامه الدليل" امروز شنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم با بیان این که فراخواندن مردم در میدان التحریر از روزهای گذشته آغاز شده است و هر لحظه بر شمار تحصن کنندگان در این میدان افزوده می شود، گفت: اكثر مردم عقیده دارند که درگيري و رویارویی دو طرف در نهایت  به ضرر شهروندان و اوضاع اقتصادي كشور خواهد بود. اين دودستگي هيچ خير و منفعتي براي مردم ندارد و تكيه كردن بر حضور مردم در خيابان ها براي اعمال فشار سياسي، پیامد ناگواری دارد.
اين كارشناس مصري با بیان این که بسیج مردم و کشاندن آنها به خیابان ها بیانگر برتری طرفی بر طرف دیگر نیست، خاطرنشان كرد: تجمع ميليوني مردم به درخواست اخوان المسلمين و جريان هاي اسلام گرا می تواند به تشديد دودستگي در کشور منجر شود.
یادآور می شود، "محمد مرسي" رئيس جمهوري مصر پنج شنبه گذشته (2 آذر) طي حكمي، با صدور "اعلامیۀ قانون اساسی"، انحلال مجلس موسسان تدوين قانون اساسي مصر را ممنوع كرد. به موجب این حکم، دستورات رئیس جمهور نهایی و قابل اجرا است و هیچ گروه و دستگاه قضایی نمی تواند آن را نقض کند.
اين مسئله موافقان و مخالفاني دارد و دو طرف اینک برای بیان حمایت و مخالفت خود، حضور در خیابان ها و میدان التحریر را انتخاب کرده اند، اما به عقیدۀ تحلیلگران این امر می تواند به تشدید دودستگی و ناآرامی در مصر منجر شود.
10:47
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گزارش میدانی شبکه العالم از امنیت کشتیرانی در تنگه راهبردی هرمز + فیلم


نیویورک‌تایمز: ترامپ مجبور شد خواسته‌هایش دربرابر ایران را به آینده موکول کند


پزشکیان: تسلیم زیاده‌خواهی‌های دشمن نمی‌شویم/ حقوق ملت ایران باید به صورت کامل استیفا شود


بقائی: آمریکا باید شرایط را برای حضور بدون مشکل تیم ملی فوتبال ایران فراهم کند + فیلم


سخنگوی وزارت خارجه چین: آمریکا هرگز نمی بایست با ایران وارد درگیری می شد


بقائی: ایران متمرکز بر پیشبرد بهترین شیوه برای تامین منافع ملی در مذاکرات است/ هر اقدام خصمانه، حتماً با واکنش ایران مواجه خواهد شد/شیوه‌ مدیریت تنگه هرمز به دولت‌های ساحلی مربوط است


فرانسه و متحدانش تشدید سیاست تجاری اروپا علیه چین را خواستار شدند


افزایش مجدد بهای سوخت در هند همزمان با ابهامات در تنش‌های غرب آسیا


ادعای روبیو: توافق با ایران «امروز» هم ممکن است 


قالیباف رئیس مجلس ماند