گواه دیگری بر شکست اسرائیل در حمله به غزه

هجوم صهیونیستها برای خسارت گرفتن از کابینه

جمعه 17 آذر 1391
22:21
هجوم صهیونیستها برای خسارت گرفتن از کابینه 3165 تن از صهیونیست ها، در اعتراض به خسارت های وارده به اموال و املاکشان بر اثر حملات تلافی جویانۀ مقاومت فلسطین، از کابینه رژیم صهیونیستی شکایت کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت فاش کرد: سازمان مالیات اسرائیل 3165 شکایت از خسارت دیدگان حمله به غزه دریافت کرده و بر این اساس سازمان مذکور تاکنون به یک سوم از این شکایت کنندگان غرامت مالی پرداخت کرده است.
بر پایه این گزارش، 2098 مورد از این شکایت ها به خسارات وارده به ساختمان ها، 1027 مورد به خسارت های وارده به خودروها و 40 مورد نیز به خسارت های وارده به زمین های کشاورزی مربوط  می شود.
این روزنامه صهیونیستی تاکید کرده است که بیشترین شکایت ها از جانب ساکنان شهرک صهیونیست نشین " اشدود " با 1086 مورد بوده است و پس از آن ساکنان شهرک ها و شهرهای بئر السبع، عسقلان، سدیروت، اوواکیم، کریات ملاخی و کریات جات، بیشترین شکایات را مطرح کرده اند.
این شکایت ها، دیروز در کمیته مالی پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) مطرح شد و لایحه "یوفال اشتاینتس" درباره مالیات املاک و صندوق غرامت های جنگی و خسارت های غیرمستقیم به تصویب رسید.
این میزان گسترده از شکایت ها بر ضد خسارت های حمله رژیم صهیونیستی به غزه، گواه دیگری بر شکست مفتضحانه این رژیم در عملیات موسوم به "ستون دود" بر ضد فلسطینی های ساکن غزه به شمار می رود.
26
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی: زخمی‌های ارتش اسرائیل به ۹۱۶۰ نفر رسید


اعتراض وزیر خارجه هند به حمله آمریکا به نفتکش هندی در دریای عمان


ولیعهد عربستان دعوت رئیس جمهور فرانسه را رد کرد


رایزنی وزیران خارجه پاکستان و سوئیس درباره چشم‌انداز تفاهم ایران و آمریکا


اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند