معاون برون مرزی صداوسیما مطرح کرد؛

جزئیات تکان دهنده از بازداشت مجری آمریکایی‌الاصل پرس تی وی در آمریکا

چهارشنبه 26 دی 1397
10:51
دکتر پیمان جبلی معاون برون مرزی صداوسیما، جزئیاتی تکان دهنده از بازداشت مرضیه هاشمی خبرنگار و مجری شبکه پرس تی وی در آمریکا را تشریح کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

مرضیه هاشمی، خبرنگار و مجری شبکه پرس تی‌وی، در سفر اخیر خود به آمریکا، بدون هیچ دلیل مشخصی، بازداشت شده و به‌صورت ویژه و تحت‌الحفظ به واشنگتن منتقل شده است و در شرایط نامناسبی به‌سر می‌برد.

براساس اعلام روابط عمومی شبکه پرس تی‌.وی. ملانی فرانکلین، مجری آمریکایی‌الاصل این شبکه که پس از گرویدن به دین مبین اسلام نام مرضیه هاشمی را برای خود برگزیده است، توسط مأموران در واشنگتن دی‌سی بازداشت شده و تاکنون هیچ اتهامی به‌صورت رسمی علیه وی مطرح نشده است.

گفته شده است که این روزنامه‌نگار و مجری متولد آمریکا، برای دیدار با برادر بیمار و فرزندان و بستگان خود به آمریکا سفر کرده بود که روز یکشنبه در فرودگاه بین‌المللی سنت‌لوئیس لامبرت بازداشت و سپس توسط مأموران اف.بی.آی. به مرکز بازجویی منتقل شده است. بستگان وی طی 48 ساعت گذشته نیز نتوانسته‌اند اطلاعاتی دقیق از دلایل قطعی بازداشتش کسب کنند. هاشمی در گفت‌وگویی کوتاه با اعضای خانواده خود از بدرفتاری با او در بازداشتگاه خبر داده است. وی گفته که مأموران آمریکایی به وی اهانت کرده و به‌اجبار حجاب را از سرش برداشته‌، دست و پاهای او را با زنجیر بسته و با وی همانند یک مجرم رفتار کرده‌اند.

معاون برون‌مرزی سازمان صدا و سیما گفت که امروز مرضیه هاشمی بعدازظهر مورد بازجویی قرار می‌گیرد و به‌اصطلاح اتهامات وی آشکار می‌شود. مسئولان سازمان صدا و سیما هم برای کمک و مساعدت به وی تلاش می‌کنند.

گفتنی است که پیگیری‌ها برای کسب اطلاع از علت بازداشت مرضیه هاشمی ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا


افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت