سلفی اردنی، عامل انفجار در وزارت کشور سوریه

جمعه 24 آذر 1391
17:00
سلفی اردنی، عامل انفجار در وزارت کشور سوریه یکی از عناصر جریان سلفی جهادی اردن به نام اسماعیل عرار در جریان انفجار انتحاری طراحی شده از سوی جبهه «النصره» در مقابل وزارت کشور سوریه به هلاکت رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، دو عضو گروه النصره عامل این انفجار بوده اند که یکی از آنها "اسماعیل عرار" از اهالی اردوگاه البقعه در شمال غرب امان پایتخت اردن بود، که خبر کشته شدنش به خانواده وی ابلاغ شد.
بنا بر این گزارش، عرار راننده خودروی بمب گذاری شده در برابر ساختمان وزارت کشور بود که پس از انفجار، در جریان درگیری مسلحانه به قتل رسید.  
مقامات سوریه روز چهارشنبه از کشته شدن 5 نفر و زخمی شدن 21 نفر بر اثر انفجار یک خودروی بمب گذاری شده و دو بمب دیگر در کنار در اصلی وزارت کشور سوریه در دمشق خبر داده بودند. 
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

تداوم نقض آتش بس؛ ارتش اسرائیل مدعی تصرف ۶۸ روستای مرزی لبنان شد


حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


گفت و گوی عراقچی با وزیر خارجه ژاپن درباره ابتکارات ایران در زمینه پایان جنگ


گفت‌وگوی نخست وزیر قطر با عراقچی درباره مذاکرات پاکستان


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا درباره آتش بس و تحولات منطقه


سفارت ایران در کنگو، میزبان پویش «نه به جنگ»


وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن


مقام سابق موساد: جنگ علیه ایران شکست خورده است


گزارش معاون وزیر خارجه به سفرای خارجی مستقر در تهران در مورد طرح مذاکراتی ایران


درگیری لفظی ترامپ با آلمان بر سر جنگ علیه ایران/ آمریکا 5 هزار نظامی خود را از این کشورخارج می کند