قیمت جهانی نفت امروز 28 دی 97

جمعه 28 دی 1397
08:52
قیمت جهانی نفت امروز 28 دی 97 پس از آنکه اوپک اعلام کرد که تولید نفت این سازمان در ماه گذشته میلادی به شدت کاهش یافته است، قیمت نفت امروز شاهد افزایش بود.

العالم - روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت، واشنگتن در حال بررسی لغو برخی یا تمام تعرفه های اعمال شده علیه کالاهای چینی است. انتشار این خبر تاثیر مثبتی بر بارارهای مالی و بازار نفت داشته است.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت خام آمریکا امروز با 55 سنت معادل 1.1 درصد افزایش به 52 دلار و 62 سنت رسید.

قیمت نفت برنت نیز امروز با 54 سنت معادل 0.9 درصد افزایش به 61 دلار و 72 سنت رسید.

اوپک اعلام کرده که این سازمان و متحدانش از جمله روسیه در ماه دسامبر یعنی یک ماه قبل از اجرایی شدن توافق کاهش تولید، عرضه نفت خود را به میزان قابل توجهی کاهش داده اند. این نشان می دهد که تولید کنندگان عزم خود را برای مهار مازاد عرضه در سال 2019 جزم کرده اند.

اوپک گفته تولید ماهانه این سازمان با 751 هزار بشکه کاهش به 31.58 میلیون بشکه در روز رسیده که بیشترین کاهش ماهانه در طی حدود دو سال گذشته است.

اما رشد قابل توجه تولید نفت آمریکا و رسیدن آن به رقم بی سابقه 11.9 میلیون بشکه در روز تلاش های اوپک و متحدانش را تضعیف می کند.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد چین از سیاسی‌سازی تجارت و انرژی جهانی توسط آمریکا


الجزیره: پروازهای خارجی فرودگاه امام خمینی هم بزودی از سر گرفته می‌شود


ترکیه: هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از حریم‌هوایی ما عبور کند


تحلیل تلگراف از تنگه هرمز به عنوان سلاحی قدرتمندتر از بمب هسته‌ای برای ایران


تحلیلگر پیشین سیا: توهم ترامپ از فروپاشی سریع ایران متأثر از دیدگاه‌های نتانیاهو بود


فاجعه میناب از نتایج سکوت جامعه جهانی در جنایات آمریکا در یمن بود


مسکو: تجاوز غیرقانونی به ایران ضربه‌ای جدی به پیمان «ان پی تی» زد


تهدید قانونی دموکرات‌ها به شکایت از ترامپ


تیم ملی واترپلو ایران قهرمان بازی‌های آسیایی ساحلی شد


معاون سابق موساد: تمام برآوردهای ما اشتباه بود ایرانی‌ها هرگز تسلیم نمی‌شوند