آخرین تصمیمات مجلس برای تعیین تکلیف قیمت بنزین در سال ۹۸

يکشنبه 30 دی 1397
11:23
آخرین تصمیمات مجلس برای تعیین تکلیف قیمت بنزین در سال ۹۸ عضو کمیسیون انرژی مجلس آخرین تصمیمات مجلس برای تعیین تکلیف قیمت بنزین در سال ۹۸ را تشریح کرد.

العالم - ایران / اقتصادی

علی بختیار، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی،با اشاره به مباحث و ابهامات مطرح شده پیرامون وضعیت قیمت بنزین در سال آینده، گفت: با توجه به حساسیت موضوع قیمت بنزین، مقرر شد کمیته ویژه‌ای در کمیسیون انرژی مجلس برای بررسی این موضوع تشکیل شود.

وی با تأکید بر اینکه هر گونه افزایش و یا تغییر در قیمت انواع سوخت نیازمند اخذ مصوبه مجلس است، اظهار داشت: تاکنون هیچ تصمیمی در دولت و مجلس برای افزایش قیمت سوخت اتخاذ نشده است و مردم نباید از این بابت نگرانی داشته باشند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس، احیای کارت سوخت و برنامه دولت برای آن را رد نکرد و گفت: احیای کارت هوشمند سوخت همچنان در دستورکار دولت قرار دارد. این امر موجب جلوگیری از هدر رفت سوخت و همین‌ طور کاهش قاچاق بنزین و انواع دیگر سوخت‌ها از کشور می‌شود.

بختیار اضافه کرد: در کمیته ویژه‌ای که در کمیسیون انرژی مجلس برای بررسی قیمت بنزین در تشکیل شده، جلساتی با کارشناسان مرکز پژوهش‌ها و نیز کارشناسانی از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی داشتیم که پیشنهادات مختلف برای تعیین تکلیف قیمت بنزین مورد بررسی قرار گرفت اما هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم.

وی، وضعیت قیمت بنزین در سال 98 را در حال حاضر مبهم دانست و تصریح کرد: هنوز تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین در سال 98 اتخاذ نشده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: هنوز نمی‌توان درباره اینکه آیا بنزین در سال 98 افزایش قیمت خواهد داشت یا خیر، نظر داد، زیرا ما نیز در کمیته‌ ویژه مجلس، پیشنهادات مختلفی در این زمینه به کمیسیون تلفیق بودجه 98 ارائه می‌دهیم.

0% ...

آخرین اخبار

مدودف در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


پیام آیت الله اختری به مناسبت مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی/ همه با هم برای برافراشته نگهداشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران


فرمانده کل ارتش: ملت ایران تسلیم شدنی نیست


تیم کشتی فرنگی جوانان ایران قهرمان آسیا شد


بررسی تمهیدات برگزاری آیین تشییع پیکر مطهر قائد شهید


اطلاعیه شماره ۲ قرارگاه برگزاری آیین وداع با قائد شهید امت 


سخنگوی ارتش: مراقبت دریایی با شدت بیشتری در جریان است


آماده‌باش ۱۴ ایستگاه راهنمای زائر و گمشدگان در قم برای مراسم تشییع رهبر شهید


هرگونه دخالت آمریکا در تنگه هرمز با واکنش قاطع مواجه می‌شود/ تمام شناورها موظفند از مسیری که ایران تعیین کرده اقدام کنند


سناتور ارشد روس: اسرائیل تنها بازنده آشکار جنگ علیه ایران است


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید