غافلگیری سیدحسن نصرالله برای رسانه های سعودی و صهیونیستی

دوشنبه 1 بهمن 1397
08:48
غافلگیری سیدحسن نصرالله برای رسانه های سعودی و صهیونیستی شبکه المیادین لبنان اعلام کرد که گفت‌وگوی طولانی با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان را در روز شنبه هفته آینده منتشر خواهد کرد.

العالم - لبنان

شبکه تلویزیونی المیادین اعلام کرد که مصاحبه طولانی با «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان را شنبه هفته آینده منتشر خواهد کرد. این نخستین گفت‌وگوی وی بعد از غیبت طولانی دبیرکل حزب الله محسوب می‌شود؛ غیبتی که باعث شد رسانه‌های سعودی و صهیونیستی عوامل یا شایعاتی را در این خصوص منتشر کنند که تا انتشار شایعات مربوط به بیماری و بستری شدنش در تهران یا دمشق و حتی رحلت وی نیز منتهی شد.

شبکه تلویزیونی المیادین اعلانیه‌ای منتشر کرده که در آن سیدحسن نصرالله با چهره‌ای متبسم ظاهر شده است. طبق این اعلانیه، «غسان بن جدو» رئیس شورای اداره‌ای تلویزیون المیادین و موسس آن، ساعت 8:30 عصر شنبه (به وقت بیروت) مصاحبه‌ای تحت عنوان «گفت‌وگوی سال» با سید حسن نصرالله را اجرا می‌کند.

تسنیم به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای «رای‌الیوم»، در حالی‌که المیادین از ذکر جزئیات این گفت‌وگو خودداری کرده است ولی منابع نزدیک به این شبکه تلویزیونی تأکید کرده‌اند که سیدحسن نصرالله در سلامتی کامل به‌سر می‌برد و وی از برخی غافلگیری‌ها سخن خواهد گفت از جمله درباره یک مریضی که به آن دچار شده بود، و نیز سناریوی تونل‌های حزب‌الله در مرزهای مشترک با فلسطین اشغالی، بحران تشکیل دولت لبنان، سفر منطقه‌ای «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا، و نیز پرونده بحران سوریه، عقب‌نشینی نیروهای آمریکایی از سوریه و پرونده یمن.

سخنرانی سیدحسن نصرالله با المیادین که 3 روز پیش ضبط شده است، غافلگیری سال جدید خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان