گاف ریاضی پومپئو در سالگرد آزادی جاسوس‌های آمریکایی در ایران

دوشنبه 1 بهمن 1397
09:01
گاف ریاضی پومپئو در سالگرد آزادی جاسوس‌های آمریکایی در ایران هیچ کشوری نیست که در جهان به اندازه ایران هدف حملات کلامی و توییتری مایک پومپئو -- وزیر امور خارجه آمریکا -- قرار گرفته باشد. اما وقتی روز یکشنبه او تاریخ آزادی جاسوسان آمریکایی را در ایران به اشتباه تخمین زد، به دلیل حملاتی که پس از آن متحمل شد نتوانست به هدف همیشگی‌اش دست یابد.

العالم - آمریکا

واشینگتن پست -- او درباره آزادی جاسوسان آمریکایی در ایران با انتشار توییتی مدعی شد «40 سال پیش در چنین روزی تندروها در ایران 52 گروگان آمریکایی را که به مدت 444 روز به گروگان گرفته بودند آزاد کردند.»

پومپئوی 55 ساله در زمان حمله به لانه جاسوسی آمریکا در 4 نوامبر 1979 (13 آبان 1358) دانش‌آموزی دبیرستانی بود. 444 روز پس از آن، یعنی 38 سال پیش، در 20 ژانویه 1981 جاسوسان آمریکایی آزاد شدند.

اما کاربران توییتر به سرعت متوجه اشتباه او شدند و بسیاری از آن‌ها در توییت‌های خود از ناتوانی وزیر امور خارجه آمریکا در محاسبه این ارقام و استفاده از عدد "40" به جای "38" ابراز شگفتی کردند.

والتر شواب -- رئیس اسبق دفتر اخلاق حرفه‌ای دولت آمریکا -- در این خصوص در توییتر نوشت: «چطور وزیر امور خارجه‌ی ملت می‌تواند چنین چیزی را اشتباه تخمین بزند؟ این وضع مضحک است.»

گروهی نیز از محاسبات نادرست ریاضی پومپئو استفاده کردند تا آن را با شرایط حاکم بر بیش از 800 هزار کارمندی که تحت تأثیر تعطیلی دولت آمریکا قرار گرفته اند مقایسه کنند و آن‌ها را «گروگان‌های» دولت ترامپ نامیدند.

عده‌ای نیز آن را نشانه‌ای از توجه بیش از اندازه دولت آمریکا به ایران و پیش‌درآمدی احتمالی بر جنگ دانستند.

خانمی در این خصوص در توییتر نوشت: «پومپئو برای (آغاز) جنگ این ادعا‌ها را مطرح می‌کند.»

0% ...

آخرین اخبار

نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها جنگ با ایران را عامل بی‌ثباتی خاورمیانه می‌دانند


تحلیل روزنامه پاکستانی؛ رئیس‌جمهور آمریکا و اسلاف او درک درستی از مسائل جهانی ندارند


هشدار دیلی‌تلگراف؛ جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران یک اشتباه تاریخی است


انتقاد تند سندرز: ترامپ کشور را به سوی جنگ فاجعه‌بار سوق داد


گزارش العالم از جزئیات عملیات جدید یمنی‌ها علیه اهداف سعودی +فیلم


رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را هدف حملات توپخانه ای قرارداد


گزارش وقوع چندین انفجار در شمال شرقی یمن


خشم ترامپ از گزارش‌های اتمام ذخایر مهمات آمریکا در جنگ با ایران


تیراندازی در مدرسه ای در تایلند با ۱۷ کشته و زخمی


رکوردشکنی گذرگاه مهران؛ عبور نزدیک به ۳ میلیون زائر از این گذرگاه