اندیشکده آمریکایی:یک مقر موشکی اعلام‌نشده در کره شمالی وجود دارد

سه شنبه 2 بهمن 1397
02:25
اندیشکده آمریکایی:یک مقر موشکی اعلام‌نشده در کره شمالی وجود دارد یک اندیشکده آمریکایی در آستانه دیدار جدید ترامپ و کیم مدعی شده است که کره شمالی یک مرکز موشکی اعلام‌نشده دارد که توانایی ضربه نخست اتمی را در اختیار این کشور قرار می‌دهد.

العالم-آسیا

در حالی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا این هفته تایید کرد که اواخر ماه آینده میلادی برای دومین بار با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی دیدار می‌کند، روز دوشنبه یک اندیشکده آمریکایی پیونگ‌یانگ را به مخفی‌کاری در مورد ابعاد برنامه موشکی و اتمی خود متهم کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «مرکز مطالعات راهبردی و بین‌الملل» (CSIS) در گزارشی مدعی شده است که یکی از ۲۰ پایگاه موشکی اعلام‌نشده کره شمالی، یک مقر موشکی بزرگ است که توانمندی ضربه نخست اتمی را در اختیار کره شمالی قرار می‌دهد.

در بخشی از این گزارش آمده است: «مرکز عملیات موشکی "سینو ری" و موشک‌های "نودونگ" مستقر در این مکان، از طریق ایجاد توانمندی عملیاتی ضربه نخست اتمی یا غیراتمی، با راهبرد نظامی فرضی اتمی کره شمالی انطباق دارد

این موسسه که پیش از این هم گزارش‌هایی را علیه پیونگ‌یانگ منتشر کرده، مدعی شده که هدف کره شمالی از عدم اعلام وجود این مراکز موشکی، حفظ توانمندی‌های موشکی و اتمی با وجود توافق با آمریکا برای نابودی مراکز اعلام‌شده است.

بر اساس گزارش تازه این موسسه، مرکز موشکی سینو ری، قابلیت میزبانی از یک هنگ موشکی متشکل از موشک‌های بالستیک میان‌برد «نودونگ ۱» را دارد. تحلیل این موسسه، بر اساس تصاویر ماهواره‌ای صورت گرفته که اواخر سال گذشته میلادی تهیه شده‌اند.

کاخ سفید هنوز در مورد این گزارش اظهار نظر نکرده است.

ترامپ که خرداد ماه امسال به اولین رئیس‌جمهور آمریکا بدل شد که با یک رهبر کره شمالی دیدار کرده، هفته گذشته روند مذاکرات با پیونگ‌یانگ را «عالی» توصیف کرد و گفت مشتاقانه منتظر دیدار دومش با رهبر کره شمالی است. وی می‌گوید اگر دولتی جز دولت او در آمریکا سر کار بود، اکنون دو کشور با هم وارد جنگ شده بودند.

در حالی که کره شمالی در ماه‌های گذشته گام‌های متعددی در جهت خلع سلاح اتمی خود برداشته، اما آمریکا همچنان به اعمال تحریم علیه این کشور ادامه داده و حتی این تحریم‌ها را تشدید هم کرده است. واشنگتن می‌گوید تنها زمانی تحریم‌های پیونگ‌یانگ را رفع می‌کند که این کشور به طور کامل خلع سلاح شده باشد.

0% ...

آخرین اخبار

کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


رژیم صهیونیستی به دنبال تحمیل واقعیت‌های جدید بر لبنان پیش از مذاکرات رم است


سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند


ساز ناکوک سنگاپور برای گروه موسیقی انگلیسی به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین


مخالفت رژیم صهیونیستی با اجرای مرحله دوم آتش بس در غزه


خروش ۴ میلیونی زائران جهانی اربعین در عراق


عراقچی بر توسعه روابط ایران و اتیوپی و همکاری در بریکس تأکید کرد


جنبش مجاهدین فلسطین: اسرائیل به دنبال نسل‌کشی است نه آتش‌بس


بازتعریف نقش آسیای مرکزی در ترانزیت و انرژی با گذر از رقابت‌های سنتی


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"