ضربه شست 'حشدالشعبی' به داعش در مرز سوریه

چهارشنبه 3 بهمن 1397
14:18
ضربه شست 'حشدالشعبی' به داعش در مرز سوریه شماری از عناصر داعش قصد داشتند از طریق مناطق مرزی سوریه وارد عراق شوند که نیروهای الحشد الشعبی این تلاش تروریستها را ناکام گذاشتند.

العالم _ عراق

منابع خبری از تلاش گروه تروریستی داعش برای نفوذ از سوریه به عراق خبر دادند.

شبکه خبری «العالم» گزارش داد که گروه «الحشد الشعبی» (بسیج مردمی) عراق توانسته است این تلاش داعش را ناکام بگذارد.

در جریان درگیری الحشد الشعبی با عناصر داعش در مرزهای سوریه و عراق 43 تروریست کشته و زخمی شدند.

«قاسم مصلح» فرمانده عملیات الانبار درباره جزیئات این عملیات اعلام کرد که در جریان یک عملیات پیش‌دستانه، یک مرکز تجمع عناصر داعش در منطقه «الباغوز» در جنوب شرق دیرالزور سوریه هدف حملات توپخانه‌ای قرار گرفت.

مصلح تأکید کرد که علاوه بر زخمی و کشته شدن 43 داعشی، تجهیزات نظامی و مخزن های سوخت متعلق به این گروه منهدم شد.

وی خاطر نشان کرد که پیش از این حمله، اطلاعات دقیقی به دست نیروهای عراقی رسیده بود مبنی بر اینکه عناصر داعش قصد دارند نیروهای امنیتی عراق را در نوار مرزی به ویژه منطقه الباغوز هدف قرار دهند.

0% ...

آخرین اخبار

عزاداری اربعینی دانشجویان در جوار محل شهادت رهبر شهید


غزه با پیکر ۱۱۲ شهید وداع می‌کند/ تداوم نقض آتش‌بس


رویترز: یک کشتی باری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


گاردین: ترامپ به دژ مستحکم و بسته ایران خورد


تهران کوتاه نیامد، واشنگتن عقب نشست/روایت نیویورک‌تایمز از فرسایش گزینه‌های آمریکا


دری نجف‌آبادی: هر جا در مسیر حق و ولایت باشیم، در حریم امام حسین(ع) هستیم


دهمین اجلاس کمیته مشترک اقتصادی ایران و پاکستان در اسلام‌آباد


شیخ نعیم قاسم: هرگز میدان را ترک نخواهیم کرد


کوثری: هر تجاوزی به ایران با پاسخی ویرانگر علیه آمریکا رو‌به‌رو می‌شود


فرماندار پیرانشهر: آمادگی کامل برای بازگشت زائران اربعین در مرز تمرچین/ اسکان و پذیرایی محدودیتی ندارد