جبلی: آمریکا مجبور به آزادی مرضیه هاشمی شد/آزادی هاشمی دست‌آورد بزرگ پرس‌تی‌وی و العالم است

پنج‌شنبه 4 بهمن 1397
04:28
جبلی: آمریکا مجبور به آزادی مرضیه هاشمی شد/آزادی هاشمی دست‌آورد بزرگ پرس‌تی‌وی و العالم است معاون برون مرزی سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، آزادی خبرنگار و مجری شبکه پرس‌تی‌وی را به آزادگان جهان تبریک گفت و تاکید کرد که آمریکا تحت فشار افکار عمومی مجبور شد خانم مرضیه هاشمی را آزاد کند.

العالم-ایران

«پیمان جبلی» معاون برون مرزی سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران بامداد پنجشنبه در سخنانی، آزادی خانم مرضیه هاشمی خبرنگار و مجری شبکه خبری پرس‌تی‌وی را به همه آزادگان جهان تبریک گفت و تاکید کرد که آمریکا مجبور به آزادی مرضیه هاشمی شد.

وی تصریح کرد: موضوع هاشمی ثابت کرد که نیاز شدیدی به بیداری و آگاهی افکار عمومی در آمریکا وجود دارد تا دولت این کشور مجبور به آزادی بازداشتی‌ها شود.

جبلی افزود: آزادی خانم هاشمی دست‌آورد بزرگی برای رسانه‌های مستقل از جمله دو شبکه ایرانی «پرس‌تی‌وی» و «العالم» است.

معاون برون مرزی صدا‌وسیما گفت گه موضوع خبرنگار آزاد شده پرس‎تی‎وی جنبه گسترده‌تری پیدا کرده است و باعث شده که مساله بازداشت سایر افراد بی‌گناه در آمریکا در کانون توجه قرار بگیرد.

خانم «مرضیه هاشمی» مجری و خبرنگار شیکه پرس‌تی‌وی بعد از ۱۱ روز بازداشت در آمریکا بدون متهم شدن به هیچ جرمی آزاد شده است.

خانم هاشمی مجری، خبرنگار و مستندساز آمریکایی الاصل شبکه‌ پرس تی‌وی است روز یکشنبه ۱۳ ژانویه (۲۳ دی ماه) بدون اقامه هیچ دلیلی در فرودگاه «سنت لوئیس» این کشور بازداشت و به یک بازداشتگاه پلیس فدرال آمریکا «اف‌ بی‌ آی» در واشنگتن دی سی منتقل شد.

بر اساس اعلام مقامات پلیس فدرال آمریکا هیچ اتهامی متوجه مرضیه هاشمی نیست و او فقط به عنوان شاهد بازداشت شده بود.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"