کنگره آمریکا بررسی می کند؛

سواستفاده ائتلاف سعودی-اماراتی از کودکان در جنگ یمن

جمعه 5 بهمن 1397
19:26
سواستفاده ائتلاف سعودی-اماراتی از کودکان در جنگ یمن 20 نماینده مجلس سنای آمریکا از هر دو حزب اصلی این کشور با ارسال نامه برای وزیر خارجه و معاون وزیر دادگستری بررسی فوری گزارش های مربوط به سربازگیری از میان کودکان یمن از سوی ائتلاف سعودی اماراتی و پیامدهای آن بر کمک های نظامی آمریکا در آینده یا اقدام قانونی احتمالی را خواستار شدند.

العالم - یمن

بررسی های کنگره آمریکا نشان می دهد کودکان سودانی شرکت کننده در ائتلاف سعودی-اماراتی از تسلیحات آمریکایی استفاده می کنند و یا نحوه استفاده از ادوات سنگین نظامی توسط ائتلاف به کودکان آموزش داده شده است.

این تحقیقات همچنین نشان می دهد امارات از نیروهای لیست سیاه آمریکا در جنگ یمن استفاده می کند.

نمایندگان کنگره اظهار داشتند آمریکا با تجهیز ائتلاف سعودی-اماراتی در واقع نیروهای القائده را تجهیز و تقویت می کند و این موضوع باعث نگرانی است، آنها با این استدلال خواستار توقف ارسال اسلحه به ائتلاف علیه یمن شدند.

این موضوع در حالی است که شرکت کنندگان در جلسه کمیته حقوق بشر و کمیته توسعه پارلمان اتحادیه اروپا در بروکسل نیز اقدامهای سعودی و امارات در جنگ یمن را محکوم کرده و بر اهمیت ممنوعیت فروش سلاح به این دو کشور تاکید نمودند.

آنان تلاش امارات متحده عربی برای تغییر هویت جزیره "سقطری" یمن را غیرقانونی توصیف نمودند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید


قواعد جدیدی بر خلیج‌فارس اعمال می‌کنیم


چین: آتش‌بس با ایران باید به طور کامل حفظ شود


خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند