مکرون: وضعیت حقوق بشر در مصر هم اکنون بدتر از دوران مبارک است

دوشنبه 8 بهمن 1397
10:58
مکرون: وضعیت حقوق بشر در مصر هم اکنون بدتر از دوران مبارک است امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه که دیروز برای سفری سه روزه وارد قاهره شد، وضعیت حقوق بشر در مصر را بدتر از دوران حسنی مبارک اعلام کرد.

العالم - مصر

مکرون که امروز دوشنبه با عبدالفتاح السیسی دیدار می کند، گفت : هم اکنون به وضعیت حقوق بشر در مصر با این نگاه که بدتر از دوران حسنی مبارک است، نگریسته می شود.

مکرون در کنفرانسی خبری در قاهره گفت: من معتقدم که اصحاب فرهنگ و جامعه مدنی در مصر سیاست های کنونی قاهره را سختگیرانه تر از دوران مبارک می دانند.

رئیس جمهوری فرانسه افزود : من نمی توانم بفهمم که چگونه می توانی وانمود به تضمین امنیت و آرامش طولانی مدت در این کشور بکنی کشوری که در کانون قیام های بهار عربی و دستیابی به آزادی بود، و تصور کنی که می توانی فراتر از حد معقول و غیرموجه به دلایل امنیتی سختگیرانه رفتار کنی. من معتقدم که این، یک نوع تضاد است و به ضرر مصر است.

مکرون افزود : ما فقط درباره مخالفان سیاسی زندانی در مصر حرف نمی زنیم بلکه درباره مخالفانی که بخشی از فضای دمکراسی سنتی هستند و خطری برای نظام حاکم ندارند، نیز حرف می زنیم.

مکرون اکتبر 2017 نیز در پاریس لیستی را شامل اسامی زندانیان سیاسی مصری به میهمانش عبدالفتاح السیسی تحویل داد و خواستار آزادی آنان شد.

0% ...

آخرین اخبار

تماس تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


تجدید میثاق رئیس جمهور با آرمان‌های امام راحل


ایران در مسیر رشد و تکامل دفاعی و سیاسی است


نیکزاد: در صورت تجاوز دشمن، با تمام قدرت با آن مقابله خواهیم کرد


عارف:‌نمی‌گذاریم تروریسم اقتصادی معیشت مردم را هدف بگیرد


پیام تهران به عاملان و حامیان جنایت‌ در روز جهانی قربانیان تروریسم + ویدئو


بررسی تحولات جنگ در روزنامه‌های ایران


۴۰ تریلیون دلار بدهی آمریکا، رقمی خیالی یا بحرانی عمیق!


جنگ غزه با تشنگی : صف‌های آب به مبارزه‌ای روزمره برای زنده ماندن تبدیل شده‌اند


نشست مشترک سران قوا برگزار شد