حمله تروریستی به یک مسجد در فیلیپین ۲ کشته بر جای گذاشت + فیلم

چهارشنبه 10 بهمن 1397
14:59
بامداد امروز انفجار در مسجدی در جنوب فیلیپین به کشته و زخمی شدن چندین نفر منجر شده است.

العالم - آسیا

مقام‌های فیلیپینی روز چهارشنبه از حمله یک فرد ناشناس به یک مسجد در شهر «زامبوآنگا» واقع در جنوب این کشور و کشته و زخمی شدن چند نفر خبر دادند.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، «چانگ شلمائی» سخنگوی پلیس زامبوآنگا گفت در این حادثه دو مرد ۴۶ و ۴۷ ساله کشته شده و دستکم ۴ نفر نیز زخمی شده‌اند.

به گفته مقام‌های محلی، مهاجم بامداد چهارشنبه یک نارنجک داخل مسجد پرتاب کرده و سپس گریخته است. هنگام این حادثه حدود ۱۰ نفر در مسجد حضور داشته‌اند.

شورای علمای زامبوآنگا، این حمله را «شیطانی، غیرمنطقی و غیر انسانی» توصیف کرده و از مقام‌های محلی خواسته عاملان این حادثه را شناسایی کنند.

این حمله دو روز پس از آن رخ می‌دهد که در جریان دو بمبگذاری در کلیسایی در جزیره «جولو» فیلیپین، دستکم ۲۰ نفر کشته و بیش از ۱۰۰ تن زخمی شدند. مسئولیت آن حمله را داعش بر عهده گرفت.

فیلیپین در سال‌های گذشته با قدرت گرفتن گروه‌های افراط‌گرا مواجه شده و حتی مدتی یکی از شهرهای این کشور به اشغال گروه‌های هم‌پیمان با داعش درآمده بود.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ است/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد


فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی