توقف موقت کار فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو به دلیل دو پهپاد

شنبه 13 بهمن 1397
15:08
توقف موقت کار فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو به دلیل دو پهپاد طبق گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، امروز شنبه در نتیجه حضور دو پهپاد در فرودگاه «بن گوریون» در فلسطین اشغالی، پروازها در این فرودگاه موقتا تعطیل شدند.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز شنبه از توقف موقت کار فرودگاه «بن گوریون» در فلسطین اشغالی در نتیجه حضور دو پهپاد خبر دادند.

طبق گزارش روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت»، به دنبال مشاهده شدن دو پهپاد در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی «بن گوریون» فعالیت‌های امروز شنبه این فرودگاه برای مدتی متوقف شده است.

بنا بر گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، یکی از این پهپادها در نزدیکی «پارک آریل شارون» و دیگری در منطقه «بنی آتاروف» واقع در نزدیکی فرودگاه بن گوریون مشاهده شدند.

بنا بر ادعای مقام‌ها و رسانه‌های این رژیم صهیونیستی فعالیت‌های فرودگاه بعد از مدت کوتاهی توقف، از سر گرفته شده است.

رسانه‌ها و مقام‌های رژیم صهیونیستی به جزئیات بیشتری درباره منشا پهپادها و نوع آنها اشاره نکردند.

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: دولت برای اهداف دشمن کار می‌کند/ از اصول خود دست نمی‌کشیم


بیانیه ستاد حقوق بشر درباره حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران


واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا


صعود طلای سیاه و افت درخشش طلا


سناتور روس: آمریکا در درگیری با ایران پیروز نخواهد شد


انتقاد چین از ابزارسازی «امنیت ملی» برای محدود کردن توسعه فناوری دیگر کشورها


رسانه عربی: رویارویی ایران و آمریکا به سمت مرحله بسیار خطرناکی پیش می رود


همکاری هوشمند تهران و مسکو؛ از خودروسازی تا مرزهای هوش مصنوعی


دعوت قوای سه‌گانه از مردم برای حضور در آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب


روایت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تقابل تمدن ایرانی و استعمار نوین