عراق استقرار نظامیان آمریکایی در موصل را تکذیب کرد

شنبه 13 بهمن 1397
19:46
عراق استقرار نظامیان آمریکایی در موصل را تکذیب کرد
مرکز اطلاع‌رسانی امنیتی عراق اخبار منتشر شده در خصوص استقرار نیروهای آمریکایی در مرکز استان نینوی را تکذیب کرد.

العالم - عراق

دولت عراق استقرار نیروهای آمریکایی در شهر موصل را تکذیب کرد.

شبکه سومریه عراق به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی امنیتی این کشور شنبه (۱۳ بهمن) در واکنش به اخبار منتشر شده در خصوص استقرار نیروهای آمریکایی در موصل، این گونه اخبار را جعلی خواند.

در بیانیه این مرکز آمده است: «هر از گاهی از سوی برخی سایت‌های به ظاهر رسانه‌‌ای مواضع و اخباری منتشر می‌شود. این سایت‌ها فرسنگ‌ها با کار حرفه‌ای رسانه فاصله دارند. از این رو، عمدا دست به انتشار اطلاعاتی اشتباه و غیر صحیح می‌زنند که آخرین آن، این بود که "نیروهای آمریکایی در مقر نیروهای مسلح عراق در موصل مستقر شده و نیروهای الحشد الشعبی و امنیت داخلی را از این مقرها طرد کرده‌اند"».

مرکز اطلاع رسانی امنیتی عراق از رسانه‌ها و شهروندان عراقی خواست اخباری را که بدون منبع رسمی منتشر می‌شود، باور نکنند؛ چرا که چنین اخباری با هدف کسب شهرت آن هم به طریق غیرحرفه‌ای و به دور از مشی رسانه‌ای و برای جذب مخاطب منتشر می‌شود.

امروز برخی رسانه‌های عراقی اخباری مبنی بر استقرار نیروهای آمریکایی در شهر موصل، مرکز استان نینوی منتشر کردند و در شبکه‌های اجتماعی نیز این اخبار بازتاب داشت.

حضور نیروهای آمریکایی حتی در زمان اشغال بخش‌هایی از خاک عراق از سوی گروه تروریستی داعش منتقدانی داشت و با پایان خلافت خودخوانده این گروه تروریستی در شهر موصل، احزاب و جریان‌های سیاسی عراق مخالف این حضور بوده و خواهان خروج این نیروها هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آشفتگی رژیم اسرائیل پس از اعلام آتش بس در لبنان


انصارالله یمن: پیروزی لبنان و تحمیل آتش بس، ثمره وحدت جبهه‌ها است


استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان


پزشکیان: ایران به دنبال صلح، ثبات و روابط برادرانه در منطقه است


قالیباف: آتش‌بس در لبنان نتیجه ایستادگی حزب‌الله و اتحاد محور مقاومت بود


تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است