تلاش بولتون برای جدا کردن ارتش ونزوئلا از مادورو

پنج‌شنبه 18 بهمن 1397
02:37
تلاش بولتون برای جدا کردن ارتش ونزوئلا از مادورو

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در تلاش است با دادن وعده‌های جدید افسران ارشد ارتش ونزوئلا را به جدایی از دولت قانونی این کشور وسوسه کند.

العالم - آمریکا

جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید تلاش کرد با دادن وعده برخورداری از رفع تحریم‌های آمریکا افسران ارشد ونزوئلا را از دولت قانونی این کشور جدا کند.

به نوشته رویترز، بولتون گفت ایالات متحده برای افسران بلندپایه‌ای که «خوان گوایدو»، رهبر مخالفان ونزوئلا را به رسمیت بشناسند، رفع تحریم‌ها را در نظر خواهد گرفت.

بولتون در یک توئیت نوشت: «آمریکا برای هر افسر ارشد ونزوئلا که از دموکراسی! پشتیبانی کرده و دولت قانونی رئیس‌جمهور خوان گوایدو را به رسمیت بشناسد، رفع تحریم‌ها را در نظر خواهد گرفت. در صورتی که [افسران نظامی] چنین نکنند، کانال‌های بین‌المللی مالی کاملاً بسته خواهد شد.»

گوایدو که رئیس مجمع ملی ونزوئلا است سوم بهمن‌ماه خودش را رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا خواند و سوگند یاد کرد. آمریکا و کشورهای هم‌پیمان آن، او را به عنوان رئیس‌جمهور ونزوئلا به رسمیت شناختند.

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال اخیراً در گزارشی نوشته «مایک پنس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا در این اقدام گوایدو نقش ایفا کرده است. روزنامه آمریکایی فاش کرده پنس، خوان گوایدو را ترغیب کرده خودش را رئیس‌جمهور معرفی کند. پنس به گوایدو گفته در صورتی که بتواند دولت را از مادورو بگیرد، مورد حمایت آمریکا قرار خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

تماس تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هند


تماس تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه


گفتگوی وزرای خارجه روسیه و چین درباره وضعیت منطقه


قاآنی: اصحاب اپستین منتظر مرصادها و طبس‌ها در منطقه باشند


رایزنی وزرای خارجه قطر و کویت درباره حل مسالمت‌آمیز اختلافات در منطقه


️ سفر همزمان زلنسکی و فیدان به دمشق برای برگزاری نشست سه‌جانبه با جولانی


حمله به مرکز فرماندهان و افسران آمریکایی در موج ۹۷


حمله سایبری حنظله به ۲۶ شرکت اسرائیلی به یاد کودکان میناب


پاپ: جهان نباید در برابر خشونت بی‌تفاوت بماند


دستاوردهای مرحله اول موج ۹۶ عملیات علیه دشمن