فراخوان جدید برای تجمع ضد دولتی در فرانسه

شنبه 20 بهمن 1397
01:29
فراخوان جدید برای تجمع ضد دولتی در فرانسه فعالان جنبش ضد سرمایه داری تجمعات جدیدی را در سراسر فرانسه برای سیزدهمین شنبه متوالی پیش بینی کردند.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، وزارت کشور فرانسه اعلام کرد، به رغم کاهش آشکار شمار فعالان در هفته گذشته که کم تر از 60 هزار نفر به خیابان ها آمده بودند، فعالان جنبش ضد سرمایه داری تجمعات جدیدی را برای روز شنبه پیش بینی کرده اند.

در پاریس تجمعی برای ساعت 10 و 30 دقیقه در میدان اتوال که دروازه پیروزی نیز در آنجا قرار دارد، پیش بینی شده است و به ویژه تظاهر کنندگان در خیابان شانزلیزه راهپیمایی خواهند کرد و سپس از کناره رود سن تا مقر مجمع ملی و از آنجا از طریق شان دو مارس تا پای برج ایفل حرکت خواهند کرد.

هم زمان سه تجمع دیگر در پایتخت فرانسه پیش بینی شده است و در عین حال برگزاری تجمعات و راهپیمایی های غیر رسمی دیگر رد نشده است.

وزارت کشور فرانسه اعلام کرد مانند آخر هفته های پیش بخش های حساس اطراف نهادها محافظت خواهند شد و شمار قابل توجهی از نیروهای پلیس در پاریس و سایر شهرها مستقر خواهند شد.

بر اساس یک نظرسنجی که نتایج آن روز پنجشنبه منتشر شد، از هر سه فرانسوی دو نفر (64 درصد) به حمایت خود از جنبش ضد سرمایه داری ادامه می دهند. این فعالان عدالت مالیاتی بیشتر و حفظ قدرت خرید مردم را خواستارند.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد