با ارسال نامه به سازمان ملل؛

اعتراض قطر به نقض حریم هوایی خود از سوی بحرین

شنبه 20 بهمن 1397
13:34
اعتراض قطر به نقض حریم هوایی خود از سوی بحرین نماینده دائم قطر در سازمان ملل روز شنبه با ارسال نامه ای به دبیر کل سازمان ملل، اعتراض رسمی دوحه را در خصوص نقض حریم هوایی کشورش از سوی جنگنده بحرینی اعلام کرد.

العالم - آسیا

منابع قطری پیشتر خبر داده بودند که 27 دسامبر 2018 ( 6 دی 97 ) یک جنگنده متعلق به نیروی هوایی بحرین بدون صدور مجوز از سوی مقامات ذی ربط در قطر، وارد حریم هوایی این کشور شد و حاکمیت ملی دوحه را نقض کرد.

بر همین مبنا، شیخه 'علیا احمد بن سیف آل ثانی' نماینده دایم قطر در سازمان ملل روز شنبه با ارسال یک نامه به 'آنتونیو گوترش' دبیر کل سازمان ملل و 'ندونگ مبا' سفیر گینه استوایی در سازمان ملل اعتراض رسمی دوحه را در این خصوص اعلام کرد.

نمایندگی دایم قطر در سازمان ملل در این نامه اعتراضی با اشاره به این که نقض قوانین بین المللی از سوی بحرین محکوم است، تاکید کرد: قطر همواره خویشتنداری، احترام به قوانین بین المللی و حسن همجواری را سرلوحه سیاست خود قرار داده است.

نماینده دایم قطر در سازمان ملل افزود: قطر حق پاسخ به نقض امنیت ملی خود را محفوظ می داند و اقدامات لازم را برای دفاع از حاکمیت ملی خود انجام می دهد.

قطر در این نامه با استناد به ماده 34 و 35 منشور سازمان ملل، خواستار اتخاذ راهکاری از سوی این سازمان شده است تا مانع نقض عامدانه حریم هوایی قطر از سوی بحرین شود.

در این نامه آمده است، منامه بارها با زیرپاگذاشتن قوانین بین المللی، حریم هوایی دوحه را نقض کرده است که این امر موجب افزایش تنش در منطقه می شود.

پس از آغاز بحران شورای همکاری خلیج فارس و تحریم قطر از سوی 4 کشور عربی عربستان، امارات، بحرین و مصر در 5 ژوئن 2017 (15 خرداد 96 ) سطح تنش میان قطر و این 4 کشور روبه فزونی گذاشته است، این بحران با اتهام قطر به حمایت از تروریسم آغاز شد و کشورهای تحریم کننده روابطشان را با دوحه قطع کردند و مرزهای زمینی، دریایی و هوایی خود را با این کشور بستند.

پیشتر نیز در 25 و 16 مارس سال 2018 جنگنده های بحرین و امارات هر کدام چندین بار حریم هوایی قطر را نقض کردند.

امارات، سعودی و بحرین با نقض حریم هوایی قطر سعی دارند با این اقدامات، وارد درگیری نظامی با قطر شوند اما دوحه با خویشتنداری و پایبندی به قوانین بین المللی، از تنش و درگیری در منطقه دوری کرده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند


نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم


قدردانی رئیس‌جمهور از نقش پاکستان در تثبیت آتش‌بس؛ تهران و اسلام‌آباد در مسیر همکاری‌های گسترده‌تر


پاکستان در قلب دیپلماسی؛ نخست‌وزیر و فرمانده ارتش راهی نشست سوئیس شدند


گزارش اختصاصی العالم از بازگشت زندگی به روستای صریفا خط مقدم مقاومت لبنان


روایت مقاومت در برنامه عالمکم ؛ از موکب تنگه هرمز تا مسجد سوخته ای  در رام‌الله+فیلم


تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره