خاطره کی‌روش از بدترین‌ شب‌ عمرش

يکشنبه 21 بهمن 1397
09:43
خاطره کی‌روش از بدترین‌ شب‌ عمرش کی‌روش در سال 2010 با تیم‌ملی پرتغال به جام‌جهانی آفریقای جنوبی رفت ولی در آنجا مقابل حریف چغری چون اسپانیا بازی را واگذار کرد.

العالم ـ اروپا ـ ورزشی

کارلوس کی روش و پرتغال همراه با رونالدو نامی به اسپانیا باختند و از گردونه رقابت ها کنار رفتند و به این ترتیب یکی از بدترین روزهای زندگی کی روش در جام جهانی آفریقای جنوبی رقم خورد.

خبر آنلاین نوشته، وقتی یک بار تصویری از او و رونالدو در همان بازی نشانش دادیم برایمان چنین حرف هایی زد: «این عکس متعلق به بین دو نیمه بازی پرتغال و اسپانیا در جام جهانی است.

در آن برهه اسپانیا فوق العاده بازی می کرد. عالی بود. در اوج اوج خودش بود. حتی دل بوسکه بعد از این بازی گفت: «حالا که پرتغال را شکست داده ایم می توانیم قهرمان دنیا شویم.» آنها قهرمان هم شدند. متاسفانه ما به اشتباه داور بازی را باختیم. آن گل اسپانیا را فراموش نمی کنم.

در موقعیتی که به گل رسیدند، سه بازیکن اسپانیا در حمله بودند و 7 بازیکن من در دفاع. تازه گلر را هم داشتیم و می شدیم 8 بازیکن. با این چیدمان دفاعی اسپانیا عملا هیچ شانسی برای گل زدن نداشت. ولی داور توپی را که باید آفساید می گرفت نگرفت تا آنها گل بزنند و برنده شوند. خب بعد از بازی هم ناراحت بودیم و از جمله رونالدو. فقط همین را می توانم بگویم.»

0% ...

آخرین اخبار

شهادت و زخمی شدن شماری از فلسطینیان غزه در حملات رژیم صهیونیستی


۴۲۴۷ شهید در حملات ۴ ماهه رژیم صهیونیستی به لبنان


۵ کشته براثر ۲ انفجار قلب سرزمین های اشغالی+ فیلم


هند ادعاهای پاکستان در مورد انفجار کراچی را رد کرد


موج گرمای مرگبار اروپا؛ فرانسه از ثبت هزار مرگ خبر داد


شبی که سیاستمداران لبنانی خودزنی کردند و نتانیاهو جشن گرفت


موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با به رسمیت شناختن «کشتار ارامنه»


مراسم عزاداری عاشورای حسینی(ع) در بوداپست برگزار شد


انتقاد واتیکان از استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا در قبال جنگ‌ها و تحریم‌ها


پزشکیان: برخی جریان‌ها در داخل و خارج به دنبال برهم زدن وحدت ملی و توافق‌های اخیر هستند