رئیس کل بانک مرکزی: برای تعدیل نرخ دلار برنامه داریم

دوشنبه 22 بهمن 1397
18:10
رئیس کل بانک مرکزی: برای تعدیل نرخ دلار برنامه داریم رئیس کل بانک مرکزی با بیان این که نرخ فعلی دلار به هیچ وجه قیمت ذاتی آن نیست، گفت: برای تعدیل نرخ دلار برنامه داریم و مطمئن باشید تمام تلاش خود را مصروف تقویت ارزش پول ملی خواهیم کرد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

عبدالناصر همتی به سمت رئیس کل بانک مرکزی پس از حضور در راهپیمایی 22 بهمن با انتشار متنی با رد این تصور که بانک مرکزی نمی خواهد قیمت دلار پایین بیاید، گفت: برای بانک مرکزی در کنار تقویت ارزش پول ملی ثبات در بازار و ممانعت از نوسان نیز مهم است ولی این بدان مفهوم نیست که از کاهش نرخ ارز ممانعت کرده یا در پی افزایش آن باشیم.

وی افزود: من معتقدم نرخ فعلی دلار به هیچ وجه قیمت ذاتی دلار نیست و برای تعدیل آن برنامه داریم و مطمئن باشید تمام تلاش خود را مصروف تقویت ارزش پول ملی خواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم