توافق روسیه و ترکیه در مورد ایجاد ثبات در ادلب

سه شنبه 23 بهمن 1397
01:07
توافق روسیه و ترکیه در مورد ایجاد ثبات در ادلب روسیه و ترکیه در مورد اتخاذ تدابیر لازم برای ایجاد ثبات و امنیت در شهر ادلب سوریه به توافق رسیدند.

العالم-اروپا

وزیران دفاع روسیه و ترکیه در دیدار روز دوشنبه خود در آنکارا پس از رایزنی در خصوص اقدامات نظامی برای ایجاد ثبات در شهر ادلب سوریه به یک توافق مشترک دست یافتند.

در بیانیه ای که پس از این دیدار منتشر شد بر لزوم اتخاذ «تدایر قاطعانه» برای بهبود اوضاع امنیتی در ادلب تاکید شده است.

پیشتر دو کشور در خصوص ایجاد منطقه ای غیرنظامی در ادلب و گام های دو طرف برای رسیدن به این هدف توافق کرده بودند.

بر این اساس ترکیه متعهد شد گروه تروریستی «هیئت تحریر الشام» را خلع سلاح کرده و روسیه نیز تعهد داد عملیات نظامی علیه این گروه وابسته به القاعده را متوفق کند.

گفتنی است روسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه قرار است روز پنج شنبه برای رایزنی در خصوص سوریه در شهر سوچی روسیه با یکدیگر دیدار کنند.

0% ...

آخرین اخبار

مدیرکل پارلمانی وزارت خارجه: خبرنگاران در جنگ تحمیلی روایتگر مظلومیت و مقاومت مردم بودند


وزارت دفاع: خبرنگاران یاوران راهبردی در شکل‌گیری گفتمان دفاع همه‌جانبه ایران هستند


سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا در پی راهی برای خروج از جنگ با ایران است


هشدار پکن به توکیو: با آتش بازی نکنید


وزیر دفاع پاکستان: جهان اسلام علیه تهدید مشترک اسرائیل متحد شود


قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاح‌شان حقیقت است


انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم


سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است


پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید