سردار فدوی: عُقده گشایی تروریست‌ها بدون پاسخ نخواهد ماند

پنج‌شنبه 25 بهمن 1397
10:13
سردار فدوی: عُقده گشایی تروریست‌ها بدون پاسخ نخواهد ماند معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران با اشاره به حادثه انتحاری تروریست‌ها به اتوبوسی در جاده خاش_زاهدان گفت: حدود ۴۰ سال است که پاسداران انقلاب اسلامی این راه را در حین پاسداری از نظام جمهوری اسلامی ایران انجام داده اند و به شهادت رسیده‌اند، انقلاب اسلامی ادامه دارد و در این راه پاسداری از این انقلاب و شهادت در این راه نیز ادامه دارد.

العالم- ایران/ سیاسی

‌سردار علی فدوی اظهار کرد: نمی‌توان کارهای بزرگی انجام داد و در آن کارها ایثارگری و جان دادن وجود نداشته باشد و خوش به حال پاسدارانی که در راه، این انقلاب جان خود را فدا کرده و به درجه رفیع شهادت رسیدند: این حادثه در واقع حقارتی برای دشمنان ایران زمین محسوب می‌شود که ناتوانی خود را به نمایش گذاشته‌اند.

وی ادامه داد: دشمن چشم دیدن جشن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، که با عزت و شکوه خاصی برگزار شد، را نداشته و آن‌ها با این کارها می‌خواهند، کینه‌های خود را که در این چهل سال بر آن‌ها از جانب ملت و نظامیان ایران، متحمل شده است را عُقده گشایی کنند.

وی خاطرنشان کرد: این کارهایی که دشمنان انجام می‌دهند بی هنری آن‌ها را نمایش می‌گذارد، با انفجار یک اتومبیل با اتومبیل دیگر یک اتفاق ساده و بدون ابتکار انجام شده است و این کار آن‌ها ناتوانی و کینه دشمنان نسبت به جمهوری اسلامی ایران را به نمایش می‌گذارد. این حرکت دشمنان در این حادثه اخیر کاری بدون برنامه، بدون ابتکار و حتی بدون هنر خاصی انجام شده و این ضعف آن‌ها را به نمایش می‌گذارد و این کار آن‌ها بدون پاسخ نخواهد ماند.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران در بخش پایانی سخنان خود گفت: هر جایی که صحنه حفظ پاسداری از انقلاب اسلامی باشد، پاسداران و نظامیان غیور ایران زمین حضور دارند و نمی‌گذارند بر ایران عزیز صدمه‌ای وارد شود و این حادثه همانند حادثه‌های قبلی بدون پاسخ نخواهد ماند و این حادثه دلخراش همانند حادثه‌های قبلی پاسخ دندان شکنی دارد که توسط سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران بر دشمنان این سرزمین متحمل خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی اختصاصی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان


اسکات ریتر: ایران با تکیه بر قدرت غیراتمی، دو ابرقدرت هسته‌ای را به زانو درآورد


تأکید قطر بر تداوم گفتگوها؛ دوحه خواستار اجرای توافق میان ایران و ایالات متحده شد


بیانیه مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به خاک این کشور


شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد


سفر رسمی وزیر خارجه کویت به پاکستان؛ رایزنی درباره امنیت منطقه و توسعه همکاری‌های دوجانبه


مقاومت اسلامی عراق خواستار اخراج فوری سفیر عربستان از این کشور شد