شورای امنیت حمله تروریستی در ایران را به شدت محکوم کرد

جمعه 26 بهمن 1397
03:08
شورای امنیت حمله تروریستی در ایران را به شدت محکوم کرد شورای امنیت سازمان ملل متحد، حادثه تروریستی در سیستان و بلوچستان را به شدت محکوم کرد و از همه کشورها خواست برای پاسخگو کردن عوامل و حامیان آنها با دولت ایران همکاری کنند.

العالم-آمریکا

در بیانیه روز پنج شنبه شورای امنیت سازمان ملل متحد آمده است: اعضای شورای امنیت به شدت حملات تروریستی شوم و بزدلانه را که در 13 فوریه 2019 در استان سیستان و بلوچستان رخ داد و به کشته شدن 27 نفر و زخمی شدن 13 نفر دیگر منجر شد، محکوم می کند.

15 عضو شورای امنیت عمیق ترین همدردی و تسلیت را به خانواده قربانیان و دولت ایران ابراز کردند و آرزوی بهبود سریع و کامل مجروحان شدند.

در بیانیه شورای امنیت افزوده شده است: اعضای شورای امنیت مجددا تایید می کنند تروریسم در تمام اشکال و تظاهرات آن یکی از جدی ترین تهدیدات برای صلح و امنیت بین المللی است.

اعضای شورای امنیت تاکید کردند: عاملان، سازمان دهندگان، سرمایه گذاران و حامیان این اقدامات تروریستی باید پاسخگو شده و به دست عدالت سپرده شوند. از همه کشورها هم می خواهیم به موجب وظایف خود تحت قوانین بین المللی و قطعنامه های شورای امنیت مربوطه، به طور فعال با دولت ایران و سایر مقامات مربوطه در این زمینه همکاری کنند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد هرگونه اقدامات تروریستی در هر جا و هر زمان را صرف نظر از انگیزه های آنها، جنایت توجیه ناپذیر دانست و تصریح کرد: همه کشورها باید با هر وسیله ای بر اساس منشور ملل متحد و سایر وظایف خود تحت قوانین بین المللی از جمله قوانین بین المللی حقوق بشر، قوانین بین المللی پناهندگان و قوانین بین المللی بشردوستانه با تهدیدات صلح و امنیت بین المللی ناشی از اقدامات تروریستی مقابله کنند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن‌الرضا: زیر بار حرف زور نمی‌رویم


جهش نفت برنت؛ نفت 90 دلاری در آستانه بارگیری


عراقچی : ایران در جنگ اخیر، قدرت شکست‌ناپذیر خود را به جهان ثابت کرد


مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز پیشرفت کرده است


گزارش‌هایی از حمله موشکی به مواضع تروریست ها در اربیل


​​​​​​​منبع دیپلماتیک: وزیر کشور پاکستان عازم تهران شد


پیام تبریک پزشکیان به سردار سرلشکر علی عبداللهی


تبریک پزشکیان به جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح


سامانه نظارتی یمن، نقشه‌های عربستان برای تشدید تنش را ناکام گذاشت +فیلم


تداوم تجاوزارت رژیم صهیونیستی در منطقه «حوض الیرموک» در جنوب سوریه