ظریف برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ وارد آلمان شد

جمعه 26 بهمن 1397
09:44
ظریف برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ وارد آلمان شد وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به منظور شرکت در پنجاه و پنجمین کنفرانس امنیتی مونیخ ساعاتی پیش وارد آلمان شد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

محمد جواد ظریف امروز (جمعه) علاوه بر سخنرانی در این کنفرانس مهم بین المللی با مقامات و شخصیت های حاضر در این نشست دیدار و گفتگو خواهد کرد.
این کنفرانس از 15 تا 17 فوریه (26 تا 28 بهمن ماه) در شهر مونیخ آلمان و با حضور مقامات کشورهای مختلف برگزار می‌شود. بیش از یکصد تن از مقامات و شخصیت های سیاسی، امنیتی و بین المللی اعم از روسای کشورها، وزرای خارجه، دفاع و برخی مقامات سازمان های بین المللی در نشست امسال حضور دارند.
وزیر امور خارجه کشورمان سال گذشته هم در این نشست حضور یافت و در حاشیه آن با مقامات کشورهای مختلف دیدار و رایزنی کرد.
در گزارش سالانه این کنفرانس که پیش از آغاز نشست جاری متنتشر شد ضمن انتقاد از مواضع دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در قبال ایران، خروج کاخ سفید از برجام و آغاز تحریم ها علیه ایران فاقد اثرات مدنظر واشنگتن اعلام شده است.
به گزارش ایرنا، پنجاه و پنجمین کنفرانس امنیتی مونیخ با حضور و مشارکت 35 رییس دولت و 50 وزیر خارجه و همچنین 30 وزیر دفاع برگزار می‌شود.
کنفرانس دفاعی و امنیتی مونیخ از سال 1963 تا کنون هر سال در شهر مونیخ آلمان برگزار شده است و هدف کنفرانس گفت وگوی مسوولان و روسای سیاسی، اقتصادی، علمی و نظامی سراسر جهان درباره حفظ صلح و برقراری امنیت است.

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه شماره ۳۸ ارتش/ جنگنده اف ۱۵ دشمن مورد هدف قرار گرفت


سه پایگاه مهم آمریکا در کویت، هدف حملات ارتش قرار گرفت


تشییع پیکر شهدای شناسایی‌شده مدرسه شجره طیبه میناب در روز چهارشنبه


تا زمانی که شرارت‌های آمریکا در منطقه ادامه دارد، تنگه هرمز بسته است


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: سامانه‌ها و پدافند هوایی آمریکا در بحرین هدف قرا گرفتند


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:رادارها و سامانه‌های دریافت ماهواره‌ای آمریکا در کویت منهدم شدند


پاکسازی راداری منطقه در ادامه شب سیاه سامانه‌ها و رادارهای آمریکایی


سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های زمین به زمین ارتش+فیلم


نامه ایران به شورای امنیت در پی حمله تجاوزکارانه آمریکا به نیروگاه هسته‌ای دارخوین


واکنش ریاض و ائتلاف سعودی به تحریم دریایی انصارالله علیه بنادر عربستان