خبر فوری:

بیانیه اروپا درباره وحدت و حاکمیت یمن

سه شنبه 30 بهمن 1397
22:04
بیانیه اروپا درباره وحدت و حاکمیت یمن اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای از توافق طرف‌های درگیر در یمن در جریان رایزنی‌های استکهلم برای حل و فصل بحران این کشور استقبال کرد.

العالم - اروپا

اتحادیه اروپا در بیانیه خود توافق بین دولت نجات ملی یمن و دولت عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و دست نشانده ائتلاف متجاوز سعودی در یمن در استکهلم زیر نظر سازمان ملل در دسامبر سال 2018 میلادی استقبال و اعلام کرد: پیشرفت انجام شده در استکهلم نتیجه کار گروهی طرف ها و نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن است که در آن اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن به طور موثر مشارکت کردند.

اتحادیه اروپا در این بیانیه بر پایبندی خود به وحدت و حاکمیت یمن و سلامت ارضی این کشور تاکید کرد.

توصیه های شورای وزرای خارجیه کشورهای اتحادیه اروپا درباره یمن از پیشرفت انجام شده در سوئد و کویت و عمان برای از سرگیری مذاکرات سیاسی تمجید و تاکید کرد: اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن به طور موثر با همه طرف های دیگر عمل خواهند کرد و به حمایت از روند سیاسی تحت رهبری سازمان ملل متعهد هستند.

اتحادیه اروپا در بیانیه خود افزود: راه حل سیاسی فراگیر از طریق مذاکره می تواند به پایان درگیری در یمن منجر شود.

این اتحادیه از همه طرف ها خواست تا تعهدات خود در قبال فرایند تحت رهبری سازمان ملل در مذاکرات آتی را حفظ کنند.

این بیانیه تاکید کرد: تنها از طریق مذکره موثر با شرکت همه طرف های ذیربط صلح پایدار برقرار می شود.

این بیانیه همچنین از تصویب قطعنامه های 2451 و 2452 در شورای امنیت با اجماع استقبال کرد و آن را تاکیدی بر توافق استکهلم و ایجاد هیئت سازمان ملل برای حمایت از توافق حاصل شده در استان الحدیده دانست.

اتحادیه اروپا در این بیانیه تاکید کرد که برای حمایت از تدابیر مربوط به بازگشایی فرودگاه بین المللی صنعا آمادگی کامل دارد و بر ماهیت بشردوستانه این اقدام و تشویق تلاش های فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن و همه طرف ها برای دستیابی به توافقی درباره این اقدام اساسی اعتماد ساز تاکید می کند.

این اتحادیه از همه طرف ها خواست تا رساندن کالاهای تجاری از جمله سوخت به مردم یمن را تسهیل بخشند و افزود: فعال سازی بندر الحدیده در بخش دو اسکله الصلیف و راس عیسی برای زنده مانده میلیون ها یمنی بسیار با اهمیت است.

این اتحادیه همچنین بر حمایت کامل خود از سازمان ملل و کار مارتین گریفیتس فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن و هیئت سازمان ملل برای حمایت از توافق مربوط به استان الحدیده این کشور تاکید کرد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

کاهش ۷۵ درصدی صادرات نفت عراق به دلیل بسته شدن تنگه‌هرمز


نتانیاهو خواستار افزایش ۱۴ میلیارد دلاری بودجه نظامی اسرائیل شد


خنثی‌سازی عملیات تروریستی داعش در منطقه سیده زینب دمشق


عراقچی: مسیر جدید تنگه هرمز در مذاکرات نیروهای نظامی و دریایی ایران و عمان تعیین شده‌است


سخنگوی سپاه: تنگه هرمز به ابزار استراتژیک قدرت تبدیل شده است


امارت از هدف قرارگرفتن یک کشتی این کشور در تنگه هرمز خبر داد


فرمانده سپاه هرمزگان: اقتدار در خلیج‌ فارس، ثمره ایمان و ایستادگی ملت ایران است


پزشکیان: مصلحتی بالاتر از وحدت و انسجام نیست/ تاکید بر نقش خبرنگاران در ایجاد فضای همدلی


انتخابات سودان جنوبی در کانون توجه شورای امنیت/ نگرانی از تشدید ناامنی


مسرور بارزانی: نمی خواهیم طرفی در درگیری‌های منطقه باشیم/روابطی با اسرائیل نداریم


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید