البرادعی: السیسی با تغییر قانون اساسی مصر مخالفت کند

چهارشنبه 1 اسفند 1397
10:23
البرادعی: السیسی با تغییر قانون اساسی مصر مخالفت کند سیاستمدار برجسته مصر از رئیس‌جمهور این کشور خواست تا از همتای موریتانیایی خود الگوبرداری کرده و مخالفت خود با تغییر قانون اساسی را اعلام کند.

العالم- مصر

«محمد البرادعی» سیاستمدار سرشناس مصری و معاون سابق رئیس‌جمهور این کشور از «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور فعلی مصر خواست تا همانند «محمد ولد عبدالعزیز» همتای موریتانیایی‌ مخالفت خود با تغییر قانون اساسی را اعلام کند.

البرادعی در صفحه توئیتر خود نوشت: «رئیس‌جمهور باید همانند همتای موریتانیایی خود مخالفتش با اصلاحات غیرقانونی در قانون اساسی را اعلام کند».

وی افزود: «اگر السیسی می‌خواهد به این گفته خود درباره تبادل قدرت مبنی بر اینکه "مجالی برای دیکتاتوری در مصر نیست و این یکی از دستاوردهای انقلاب و قانون اساسی است" عمل کند و اگر می‌خواهد کشور بیشتر از این دچار دودستگی نشود باید با تغییر قانون اساسی مخالفت کند».

البرادعی که از چهره‌های سرشناس انقلاب ۲۵ ژانویه مصر بود، در سال ۲۰۱۳ پس از عزل «محمد مرسی» نخستین‌ رئیس‌جمهور منتخب پس از سرنگونی رژیم «حسنی مبارک»، به عنوان معاون «عدلی منصور» رئیس‌جمهور موقت مصر انتخاب شد اما پس از کشتار هواداران مرسی در دو میدان النهضه و رابعه العدویه در اعتراض به این کشتار از سمتش استعفا کرد.

موافقت اخیر پارلمان مصر با تغییر برخی بندهای قانون اساسی از جمله تمدید دوره ریاست‌جمهوری از چهار سال به شش سال، با انتقاد معارضان و فعالان مصری مواجه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

هلاکت ۴ صهیونیست از جمله فرمانده گردان ۵۲ رژیم در لبنان


شوک صهیونیست‌ها از انتقادهای تند «جی دی ونس»


سردار ذوالقدر: دشمن در 5 هدف راهبردی علیه ایران ناکام ماند


سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند


آکسفام نسبت به فروپاشی توافق آتش‌بس در غزه هشدار داد


ارتش اشغالگر هلاکت یک نظامی صهیونیست و زخمی شدن چند تن دیگر در لبنان را تایید کرد


بولتون: ایران هنوز هم معتقد است که آمریکا شیطان بزرگ است


بن‌گویر، آمریکا را تهدید کرد: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید


قالیباف: گوش به‌ فرمانیم


حمایت عمان و آلمان از تفاهم‌نامه واشنگتن - تهران