مقام آمریکایی:400 نظامی ما در سوریه باقی می‌مانند

شنبه 4 اسفند 1397
02:49
مقام آمریکایی:400 نظامی ما در سوریه باقی می‌مانند در حالی که شب گذشته سخنگوی کاخ سفید از باقی ماندن تعداد اندکی از نیروی آمریکایی در سوریه خبر داده بود، شامگاه جمعه اما یک مقام ارشد دولت واشنگتن اعلام کرد که 400 نظامی این کشور در سوریه باقی خواهند ماند.

العالم-آمریکا

به نوشته خبرگزاری «رویترز» این مقام ارشد کاخ سفید که خواست نامش فاش نشود، گفت 400 نظامی آمریکایی در دو منطقه جداگانه از سوریه مستقر می‌شوند که نیمی از آنها در پایگاه ایالات متحده در منطقه «التنف» واقع در مرز عراق و اردن خواهند بود.

وی با اشاره به بیانیه شب گذشته سخنگوی کاخ سفید، توضیح داد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از سوی مشاوران خود مجاب شده که حداقل 200 نظامی آمریکایی نیز به نیروهای وعده داده شده اروپا برای استقرار در منطقه امن واقع در شمال سوریه (حدود 800 تا 1500 نیرو) بپیوندند.

این مقام آمریکایی با بیان اینکه باقی ماندن گروه کوچکی از نظامیان آمریکایی در سوریه می‌تواند اروپایی‌ها را قانع کند که برای منطقه امن در شمال سوریه نیر اعزام کنند، ادامه داد: « هنوز بر سر تعداد دقیق این نیروها به توافق نرسیده‌ایم. ما نمی‌خواهیم شاهد ظهور مجدد داعش باشیم».

وی با اشاره به اینکه منطقه امن در شمال سوریه می‌ـواند به حفظ صلح و آرامش بین ترکیه و شبه‌نظامیان کُرد کمک کند، هدف اصلی ایجاد چنین منطقه‌ای را اینگونه بیان کرد: «این منطقه امن به عنوان سدی در برابر نفوذ ایران عمل خواهد کرد».

دیگر مقام آمریکایی به رویترز گفت که ژنرال «جوزف دانفورد» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح ایالات متحده مسئول هماهنگی با اروپایی‌ها درباره تعداد نظامیان مورد نیاز برای استقرار در منطقه امن شمال سوریه شده است.

ترامپ روز ۲۸ آذرماه با اعلام اینکه مأموریت ادعایی نظامیان آمریکایی در شکست داعش به پایان رسیده از قصد خود برای خارک کردن آنها از خاک سوریه خبر داد.

بعد از اعلام این خبر، «جیمز متیس»، وزیر دفاع آمریکا و «برت مک‌گورک»، نماینده رئیس‌جمهور آمریکا در ائتلاف موسوم به ضدداعش، از سمت خود استعفا کردند.

نزدیکان ترامپ به محوریت «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا از آن پس تحرکاتی را برای منصرف کردن ترامپ از این تصمیم آغاز کردند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا


حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش