لغو برنامه سفر بولتون به کره جنوبی در آستانه دیدار ترامب و کیم

شنبه 4 اسفند 1397
08:15
لغو برنامه سفر بولتون به کره جنوبی در آستانه دیدار ترامب و کیم جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا برنامه سفر خود به کره جنوبی را که قرار بود قبل از نشست سران آمریکا و کره شمالی برگزار شود، لغو کرد.

العالم - آمریکا

گرت ماکیز، سخنگوی بولتون گفت که وی تصمیم گرفته است به منظور بررسی حوادث جاری در ونزوئلا، در آمریکا بماند. زیرا به گفته وی، ارتش آمریکا در حال حاضر مترصد تصمیم گیری مهمی درباره ونزوئلا است و اینکه آیا کمک های بشردوستانه آمریکا بالاخره وارد این کشور خواهد شد یا خیر.

مارکز خاطرنشان کرد بولتون سعی می کند برخی راهکارهای مطلوب را برای نزدیک کردن مواضع بین واشنگتن و پیونگ یانگ پیدا کند.

نشست سران آمریکا و کره شمالی قرار است همین هفته در هانوی پایتخت ویتنام برگزار شود.

سخنگوی بولتون افزود: پیش بینی می شود بولتون در دیدار دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی به منظور توافق بر سر برنامه هسته ای کره شمالی حضور یابد.

0% ...

آخرین اخبار

بن حبتور: یمن در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با هرگونه تشدید تنش قرار دارد


حادثه ادعایی برای دو کشتی حامل گاز در مصر کاملا مشکوک است


سپاه: دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و ۴ نفتکش متخلف به سرعت برگشتند


رادیو اربعین خیمه عزای سیدالشهدا (ع) و افتخار رسانه ملی است


تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان