محموله های آمریکایی بالاخره منجر به درگیری و کشتار در ونزوئلا شد/ درگیری ها در مرز ونزوئلا 2 کشته و 300 زخمی برجا گذاشت

يکشنبه 5 اسفند 1397
11:22
محموله های آمریکایی بالاخره منجر به درگیری و کشتار در ونزوئلا شد/  درگیری ها در مرز ونزوئلا 2 کشته و 300 زخمی برجا گذاشت محموله های کمک رسانی آمریکا که دولت ونزوئلا آن را زمینه چینی برای نفوذ و حمله واشنگتن به کاراکس اعلام کرده است، بالاخره کار دست مردم ونزوئلا داد به طوری که درگیری داخلی بر سر این مساله در مرز با کلمبیا به کشته شدن دو نفر و زخمی شدن 300 نفر منجر شد.

العالم ـ آمریکا

رویترز گزارش داده، این دو نفر در حالی روز گذشته (شنبه) در یک گذرگاه مرزی در پی بروز درگیری ها کشته شدند که نیروهای دولتی ونزوئلا تلاش کردند مانع از دسترسی ونزوئلایی ها به محموله های کمک از کلمبیا شوند.
این ممانعت منجر به خشم شماری از شهروندان ونزوئلایی شد و بدنبال آن درگیری هایی رخ داد.
گزارش ها حاکی از آن است که در شهرهای مرزی سن آنتونیو و اورنا نیروهای نظامی به سوی حامیان مخالفان دولت ونزوئلا از جمله چند قانونگذار که به سوی مرز در حرکت بودند و فریاد می زدند آزادی، گاز اشک آور و گلوله های پلاستیکی شلیک کردند.
شاهدان اعلام کردند که در یک گذرگاه مرزی در شهر اورنا، دو کامیون حامل محموله های کمک های بشردوستانه به آتش کشیده شد و دود غلیظی به دنبال این آتش سوزی در فضای این شهر مشاهده می شود.
پیشتر گفته شده بود که برخی فعالان و اعضای مخالف دولت ونزوئلا قصد دارند در مرز کلمبیا تجمع کرده و مخالفت خود را با اقدام ارتش برای ممانعت از ورود کمک های غذایی و دارویی به کشور اعلام کنند.
در همین حال نیکلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا اعلام کرد که روابط دیپلماتیک با کلمبیا را قطع می کند.
به گزارش ایرنا، مادورو و مقامات دولتی ونزوئلا بارها اعلام کردند که این محموله های کمکی از سوی آمریکا، زمینه چینی واشنگتن برای نفوذ و بدنبال آن طراحی حمله در خاک ونزوئلا است.
به همین دلیل نیروهای نظامی برای ممانعت از ورود این کمک ها در یک گذرگاه مرزی با کلمبیا مستقر شده اند.
در سوی دیگر خوان گوایدو رهبر مخالفان ونزوئلا اعلام کرده که این محموله های کمکی از سوی آمریکا باید وارد خاک ونزوئلا شود در غیر این صورت مخالفان طرح جدید را در دستور کار قرار می دهند.
آمریکا نیز روز جمعه ونزوئلا را تهدید کرد که در صورت تداوم ممانعت از ورود این کمک ها، تحریم ها علیه کاراکاس را تشدید خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک‌تایمز: حمله نافرجام به ایران، آغاز پایان هژمونی آمریکا


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم