موافقت AFC با درخواست ذوب آهن/ کربلا میزبان دیدار با نماینده عربستان

يکشنبه 5 اسفند 1397
15:00
موافقت AFC با درخواست ذوب آهن/ کربلا میزبان دیدار با نماینده عربستان کنفدراسیون فوتبال آسیا با درخواست باشگاه ذوب آهن برای برگزاری دیدار با نماینده عربستان در کربلا موافقت کرد.

العالم- آسیا

به نقل از دوت امارات، ذوب آهن اصفهان با پیروزی که برابر الغرافه به دست آورد به مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کرد. ذوب آهن با النصر عربستان هم‌گروه شده است. نماینده ایران کربلا را برای میزبانی برابر النصر عربستان پیشنهاد داده که این درخواست با موافقت کنفدراسیون فوتبال آسیا همراه شده است.

سایت دوت امارات در این باره نوشت که دیدار برگشت ذوب آهن و النصر به میزبانی کربلا در ۱۶ ماه مبارک رمضان (۳۱ اردیبهشت ۹۸) برگزار خواهد شد.

دیدار رفت دو تیم هم ۲۰ اسفند ۹۷ در امارات و ورزشگاه آل مکتوم دبی برگزار می‌شود.

ذوب آهن با تیم‌های الوصل امارات، الزورا عراق و النصر عربستان همگروه است و دیدار نخست این تیم برابر الزوراءاست.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید


قواعد جدیدی بر خلیج‌فارس اعمال می‌کنیم


چین: آتش‌بس با ایران باید به طور کامل حفظ شود


خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند