استقبال منامه از اقدام انگلیس علیه حزب‌الله

سه شنبه 7 اسفند 1397
03:06
استقبال منامه از اقدام انگلیس علیه حزب‌الله وزارت خارجه بحرین با صدور بیانیه‌ای از تصمیم دولت انگلیس برای «تروریستی» خواندن حزب‌اللّه لبنان استقبال کرد.

العالم-بحرین

وزارت خارجه بحرین روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای ضمن استقبال از تصمیم دولت انگلیس برای «تروریستی» خواندن حزب‌الله لبنان، مدعی شده است که حزب‌الله «تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌الملل» است.

در بخشی از این بیانیه که در پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت خارجه بحرین منتشر شده، آمده است: «این وزارتخانه بر ضرورت اینکه جامعه بین‌الملل گام‌های مشابهی بردارد، تأکید می‌کند

روز دوشنبه «ساجد جاوید» وزیر کشور انگلیس اعلام کرد دولت این کشور کلیت حزب‌الله را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار می‌دهد.

جاوید در این مورد گفت: «حزب‌الله به تلاش برای بی‌ثبات کردن وضعیت شکننده خاورمیانه ادامه می‌دهد و ما دیگر نمی‌توانیم میان شاخه نظامی آن که پیش از این غیرقانونی شده و حزب سیاسی آن، تمایز قائل شویم. به همین جهت، من تصمیم گرفته‌ام که کل گروه را ممنوع کنم

این در حالی است که اتحادیه اروپا حزب‌الله لبنان را به صورت دو بخش سیاسی و نظامی به رسمیت شناخته و بخش نظامی آن را در فهرست تحریم قرار داده است.

رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا در ماه‌های گذشته در تلاش برای محدود کردن فعالیت‌های حزب‌الله لبنان، کشورهای اروپایی را برای تروریستی اعلام کردن کل حزب‌الله تحت فشار شدید قرار داده‌اند. واشنگتن همچنین در تلاش برای پایین آوردن محبوبیت حزب‌الله در لبنان، چندین بانک و شخصیت لبنانی را به اتهام ارتباط حزب‌الله در فهرست تحریم قرار داده است.

تصمیم انگلیس برای تروریستی خواندن حزب‌الله با استقبال رسانه‌های صهیونیستی مواجه شده است. این رسانه‌ها پیش از این هم بارها کشورهای اروپایی را خطاب قرار داده و از آن‌ها خواسته بودند حزب‌الله را تحریم کند.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده که حزب‌الله یکی از مهمترین احزاب سیاسی لبنان است و در انتخابات اخیر پارلمان لبنان هم با وجود اقدامات آمریکا علیه این حزب، بخش بزرگی از کرسی‌ها در اختیار ائتلاف مورد حمایت حزب‌الله قرار گرفت.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم