تظاهرات گسترده علیه نیروهای آمریکایی در شهر رقه

جمعه 10 اسفند 1397
11:54
تظاهرات گسترده علیه نیروهای آمریکایی در شهر رقه اهالی شهر رقه در سوریه طی تظاهرات گسترده‌ای خواستار خروج نیروهای آمریکایی و همچنین نیروهای «دموکراتیک سوریه» از شهر و استان رقه شدند. مسئول اطلاعات نیروهای قسد نیز به ضرب گلوله کشته شد.

العالم - سوریه

شهر رقه روز پنج‌شنبه (دیروز) صحنه تظاهرات گسترده ضد آمریکایی و ضد نیروهای «دموکراتیک سوریه» بود و با حضور گسترده نیروهای آمریکایی و نیروهای قسد ،شهر به شدت حالت امنیتی به خود گرفت.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، در همین حال افراد ناشناس «هاوال شیرو» مسئول بخش اطلاعات نیروهای قسد را به ضرب گلوله ترور کردند. دو همراه وی نیز زخمی شدند.

شهر و استان رقه در ماههای گذشته بارها شاهد تظاهرات و تجمعات ضد آمریکایی بوده که در خلال آن‌ها بر حمایت از دولت و ارتش سوریه نیز تأکید شده است. اهالی این شهر به حضور نیروهای آمریکایی در سوریه و همچنین سرکوب‌ها و بازداشت‌های نیروهای «دموکراتیک سوریه» (قسد) به شدت معترض هستند. این نیروها که بخش اصلی آن‌ها را یگان‌های مدافع خلق کرد (YPG) شکل می‌دهد، بعنوان بازوی عملیاتی ائتلاف آمریکایی در سوریه عمل می‌کنند.

در تظاهرات دیروز، نفربرها و سربازان نیروهای آمریکایی و نیروهای دموکراتیک سوریه در سرتاسر شهر حضور وسیعی داشتند و با اینکه تلاش بسیاری برای ممانعت از فراخوان مردم برای شرکت در این تظاهرات صورت گرفته بود، ولی جمعیت بسیاری علی رغم باران شدید، خود را به خیابان «المتحف» رسانده بودند تا در میدان «ساعت» تجمع کنند که با مقابله نیروهای آمریکایی و قسد نتوانستند خود را به این میدان برسانند.

در همین حال در منطقه «الشبابی» شهر رقه، افراد ناشناس به سوی خودروی حامل «هاوال شیرو» مسئول بخش اطلاعات و امنیت نیروهای دموکراتیک سوریه آتش گشودند که در این اثنا وی کشته و دو همراه او زخمی شدند.

گفته می‌شود «هاوال شیرو» به علت بازداشت‌ها و اقدامات سرکوبگرانه‌ و همچنین شکنجه افراد و سران عشایر استان رقه معروف بود. او اخیرا در طی چندین عملیات هزاران نفر از اهالی روستاهای غربی استان رقه را بازداشت کرده بود.

علاوه بر استان رقه، استان‌های دیرالزور و حسکه نیز که تحت کنترل نیروهای «قسد» قرار دارد، از ماههای گذشته شاهد تجمعات و تظاهرات ضد آمریکایی است. شنبه هفته گذشته بزرگان عشایر استان حسکه طی تجمعی بر حمایت از ارتش و دولت سوریه تأکید کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد


اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد


دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: کشورها برای موارد بیشتر هانتاویروس آماده باشند


سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد


سازمان ملل: قانون اعدام اسرای فلسطینی راه را برای نقض حقوق بشر باز می‌کند


تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» در جنوب لبنان


حمله حزب‌الله به پایگاه نظامی ارتش اسرائیل در مرگلیوت


همتی از طراحی برنامه تامین مالی بازسازی اقتصاد ملی خبر داد


سردار طلایی‌نیک: ایران آماده پاسخ بی‌درنگ به تجاوز دشمن است


مأموریت پزشکیان به عارف درباره اینترنت