350 عضو طالبان در یک هفته گذشته کشته شدند

يکشنبه 12 اسفند 1397
13:08
350 عضو طالبان در یک هفته گذشته کشته شدند وزارت دفاع افغانستان با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد که طی هفته گذشته 350 عضو گروه طالبان از جمله 12 فرمانده جنگی آنها در مناطق مختلف این کشور کشته شده اند.

العالم ـ آسیا

بر اساس اطلاعیه روز یکشنبه وزارت دفاع افغانستان، «ملاشفیق»، «ملازنجیر»، «ملانوراحمد»، مشهور به «خالد»، «عبدالله»، «زاهدلله»، «یوسف»، «بدرالدین»، «ملافیض الله»، «مولوی نعمت الله»، «مولوی مهدی» ملانورالحق» و ملا«تمیور» از جمله فرماندهان این گروه هستند که در استان های «هلمند»، «سرپل» «غزنی»، «ننگرهار»، «بلخ»، «قندهار» «اورزگان» کشت شده اند.
در این اطلاعیه آمده است که هفته گذشته با وجود بارندگی شدید که مانعی برای حملات هوایی بود ضربات کوبنده برای از بین بردن لانه های دشمن انجام شده که در آن مقدار سلاح و مهمات نیز منهدم شد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران